Glutenfri kage med flødeguf

What’s been up?

Jeg har været ekstremt fraværende både her og på Instagram den seneste uge især. Det har jeg, fordi jeg er startet på en hel ny periode i mit studieforløb. Jeg er i denne uge opstartet i praktik.

Jeg har foran mig 10 uger, som står på masser af afprøvning af praktiske færdigheder, hvor af den første nu er gået. Jeg skal i praktikken arbejde med akutte patienter, hvilket jeg synes, er ekstremt spændende. Derfor glæder jeg mig rigtig meget.

skaermbillede-2017-04-21-kl-20-38-24

Jeg må dog indrømme, at jeg har været noget træt, når jeg er kommet hjem i denne uge. Selvom jeg læser en del, når jeg er på skolebænken, så synes jeg, at livet som studerende er så dejligt. Der er en helt anden frihed forbundet med det. Vi har ofte tidligt fri, og hvis man strukturerer og planlægger sine dage, så kan det føles som om, at der er rigtig meget frihed i hverdagene til sjov og spas, arbejde, træning eller en middagslur ( 😉 ) Derfor virker det også som en ekstrem omlægning af min hverdag, pludselig at skulle passe “et job” fra 7:15-15:30 hver dag!

…. Men men men – alt er godt, og jeg skal lige gøre mit bedste for at holde skansen her på bloggen, når jeg er indkørt i min nye rytme! God weekend!

skaermbillede-2016-11-29-kl-22-44-15

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri kage med flødeguf