Give-away: Proteinbarer

Vinderen af min give-away

Først og fremmest må jeg sige tusind tak til alle, som har deltaget. Dernæst må jeg beklage, at jeg kun kan finde en vinder! Hvor er det dejligt at høre om alle de ting, som har gjort jer glade. Jeg benytter lige lejligheden til at give mig selv et skulderklap for at have fundet på denne ide til at deltage i min give-away. Jeg har læst ALLE jeres kommentarer igennem – og jeg sad med et stort smil på! Det gjorde mig så glad at høre, hvordan store som små ting gjorde jeres dag bedre!

skaermbillede-2017-04-01-kl-20-29-06

Med over 100 kommentarer, der oser af glæde, får jeg næsten en følelse af en verden fri for sorg og kaos 🙂

Nu til vinderen! Jeg ledte længe, inden jeg besluttede mig, men især én ramte i mit hjerte! Det bliver derfor min vinder!

Vinderen af min give-away er: Maria Stender, som skrev kommentaren:

“I dag da jeg vågnede så jeg frem til en lang dag i skolen igen igen.. som enlig mor har man aller mest bare lyst til at blive hjemme hos sin datter, jeg fik hende afleveret og kommer hen på skolen og får at vide at vi har fri typisk så sent, men jeg kom afsted ned i fitness centeret og tog mig en lang løbe tur og hentede min datter tidligt vi har nydt dagen med at bage og bare lagt i sofaen og hygget med dyner og film.. hver dag gør mig glad fordi jeg har hende ❤️  Men fordi vi fik fri idag på en dag jeg virkelig kunne mærke jeg bare skulle havde blevet hjemme gjorde min dag ekstra god! Og jeg er klar til sidste dag imorgen så det endelig er weekend og vi får penge på kontoen! 😉 ” 

Det lyder som om, at dig og din datter havde en fantastisk dag! Du får tilsendt en mail fra mig snarest muligt 🙂

Igen tusind tusind tak for jeres deltagelse, og at jeg måtte læse om jeres glæder! TAK!

skaermbillede-2016-11-29-kl-22-44-15

Hvis I alligevel skulle føle jer fristet af baren, så kan den købes HER. Den er på tilbud i øjeblikket – og der er fri fragt frem til d. 7. april!

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give-away: Proteinbarer