Min træningsuge #1

“Ups – jeg kom sku lige til at løbe en halvmaraton?!”

En sætning, som jeg aldrig troede, at jeg skulle sige, var: “Ups – jeg kom sku lige til at løbe en halvmaraton?!”.

Jeg havde besluttet mig for, at jeg ville løbe en lidt længere distance her til morgen…. Når jeg siger længere distance, mener jeg: 8-10km.! Det var egentlig også planen. Da jeg nåede 8km. sagde mit hovede ligesom: “Så nu vender vi snuden hjem!”, men så overtalte jeg alligevel mig selv til at løbe en lille kilometer mere, så jeg kunne gå hjem med god samvittighed.

Skærmbillede 2016-05-14 kl. 13.08.33

Da jeg ramte 9km., var jeg flyvende! Jeg er super veludhvilet i dag, da jeg har givet mig selv lov til at sove fra kl. 23:00-10:00, solen var på, humøret var højt, og temperaturen var lige tilpas. Så hvorfor ikke forsætte?

Turen tog cirka 2 timer. Hvilket jeg egentlig er ok tilfreds med, eftersom jeg ikke har trænet op til det.

Jeg fik set strand, skov og by! Det var virkelig en god tur, og jeg er satme stolt! Senere i dag vil jeg tage i biografen og ud at spise med min bror! Inden det vil jeg lige træne min overkrop, så den kan matche det fuldstændig kørt over bensæt, jeg sidder tilbage med.

Skærmbillede 2016-05-14 kl. 13.08.48

FUCK JEG ER STOLT!

Skærmbillede 2016-03-20 kl. 22.15.54

 

   

1 kommentar

  • S

    Det er sejt løbet. Så er der os der kæmper for at så trænet op til d 19 juni! Du burde overveje at løbe med 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min træningsuge #1