Anvendelige benklæder til løb

Ugen, der gik

Første uge efter jul. Jeg synes ikke, at det har været svært at mærke, at mandag i denne uge var d. 2. januar. Jeg kom dog igennem ugen – og den har såmænd været begivenhedsrig nok. Ugen, der gik, så således ud 🙂

Dagvagt på plejeren 

Mandag morgen skulle jeg møde på plejehjemmet kl. 7:00! Det var en heftigt start på det nye år, da jeg d. 1. januar havde århundredets tømmermænd og knapt var kommet ovenpå mandag morgen!

42km løb 

Jeg har besluttet mig for at skulle gøre noget seriøst ved mit løb. Mit formål med det er at blive en knaldhamrendes hurtig løber. Jeg har derfor allieret mig med Michael, som i denne uge befalede mig at løbe 42km. De blev afviklet med overskud, hvilket har været et kæmpe boozt til selvværdet.

Kursus 

Jeg skulle i forbindelse med mit job have et ergonomikursus, hvilket, jeg faktisk synes, var en smule uoverskueligt. Det viste sig dog at være så belejligt og lærerigt – da jeg snart skal til eksamen.

Eksamensorientering 

Jeg skal snart til semesterprøve. Vi bliver derfor med jævne mellem orienteret om eksamensforløbet. Hver eneste gang bliver jeg lige stresset, og et par timer efter ryster jeg stadig så meget, at jeg spilder min kaffe udover alt, når jeg forsøger at føre koppen op til munden.

Besøg fra København 

Torsdag aften fik jeg besøg fra hovedstaden. Det vil sige besøget kom fra Randers, og holdte “pit-stop” i Aarhus før turen gik til København. Snart vender jeg snuden til København – så I kan nok regne ud, at dette bekendtskab er af stor betydning 😉

Fuck up i Januarkuren 

Jeg havde egentlig besluttet, at jeg lige (i hvertfald bare i en uge) ville afskære slik og søde sager fra min kost, fordi jeg har høvlet så meget sukker i mig over julen. Det har jeg ikke formået at holde en eneste dag. #NewYearNoNewMe

Netflix 

Ny sæson af Modern Family netop påbegyndt. Optimalt lige op til eksamen? Nej.

Nyheder 

Jeg ville gerne lige breake en eller anden nyhed (sådan samfundsrelateret agtig), men jeg har ikke set nyhederne. Så det må I finde på en anden blog eller TV2 nyhederne!

skaermbillede-2017-01-08-kl-17-43-42

Jeg håber, at I har haft en god uge 🙂

skaermbillede-2016-11-29-kl-22-44-15

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anvendelige benklæder til løb