Tundeller - en billig løsning

Træningsprogram til hele kroppen!

Forleden kørte jeg dette program. Jeg kørte det igennem med høj intensitet. På den måde var jeg både hurtigt færdig samtidig med, at jeg bagefter stod badet i sved. Jeg vil gerne dele programmet med jer – så I har mulighed for at prøve det af! 🙂 Der er øvelser til hele kroppen heri, så det kan nøjes med at blive kørt 2-3 gange om ugen!

skaermbillede-2016-12-10-kl-20-08-21

Træningsprogram: 

A1: 5 sæt á 12 gentagelser sumo-deadlift

B1: 4 sæt á 10 gentagelser standing barbell row

B2: 4 sæt á 10 gentagelser 45 degree dumbell chestpress

C1: 3 sæt á 10 gentagelser barbell curl

C2: 3 sæt á 10 gentagelser ab wheel

skaermbillede-2016-12-10-kl-20-08-08

Du kan få disse Hummel tights HER

Jeg håber, at I kan bruge det 🙂

skaermbillede-2016-11-29-kl-22-44-15

   

2 kommentarer

 • “Træningsprogram til hele kroppen” YES! …A1…sumo-deadlift..hvad? Øv, det er lidt sort snak.. Det kunne være fantastisk, hvis du kunne vise et program, som ikke-fitnesstyper forstår.. Og måske med øvelser man kan lave hjemme i stuen? 😀 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Hansen

   Hej Charlotte!
   Tak for din kommentar! Det vil jeg bestræbe mig på i det nye år! <3
   Med venlig hilsen,
   Nina Hansen

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tundeller - en billig løsning