10 citater, jeg bestræber at efterleve

Træningsprogram til bagkæde

En flot røv og en stærk ryg er noget af det vigtigste på min ønskeliste i forhold til styrketræning. Jeg kører derfor tit et program til bagkæde, som efterlader mig med muskelømhed i flere dage efter, og det vil jeg gerne dele med jer 🙂

1A: Superset: Stående good mornings med stang og romanian deadlift med stang. 

  • 7 sæt (af hver øvelse) af 6-8 gentagelser.

B: Lying legcurl. 

  • 4 sæt af 12 gentagelser.

C: Pull ups. 

  • 5 sæt af 5-7 gentagelser (Evt. pull-ups med elastik)

Jeg har ofte kørt rigtig mange øvelser i mit program, men er gået over til at køre få store øvelser med flere sæt istedet. Det har givet mig rigtig meget rent fysisk.

Jeg har lavet et lille skema, hvor du kan notere vægt på øvelserne i løbet af fire uger. På den måde kan du tjekke, hvordan din styrke forbedrer sig! Print den ud og tag den med i fitness. Det har en dejlig motiverende effekt.

Skærmbillede 2016-08-17 kl. 14.29.20

Jeg håber, at du kan bruge programmet 🙂

image

 

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 citater, jeg bestræber at efterleve