Min træningsuge #19

Tinder – verdens sjoveste leg

En helt ny leg er kommet ind i mit liv for første gang, og den er faktisk virkelig sjov!

Legen får det mest overfladiske frem i dig, og du vurderer, hvilke baner du vil spille, baseret på, hvordan den ser ud.

Ydermere har du muligheden for at “melde dig ud” af en leg, hvis den ikke lever op til dine forventninger – samtidig kan du også blive overrasket over, hvor meget nogle af legene faktisk kan få dig til at smile samt overraske dig.

Legen hedder Tinder – og er gratis at deltage i. Den kræver kun en håndfuld billeder af dig, hvor du viser dig fra din mindst grimme side. Du har mulighed for at præsentere dig med en lille tekst som både kan være seriøs eller en omgang sjov og ballade. Desuden kan du koble din instagramprofil op til den, hvis du nu ikke synes, at de allerede 6 billeder, som profilen viser, er tilstrækkelige for dine nye legekammerater. Hvis du vil være rigtig beskidt, kan du endda lige tilføje din snapchat….. Meget smart arrangement faktisk!

ll

Men christ, hvor fører Tinder også bare mange elendige åbningsbeskeder, indledere eller direkte konfrontationer med sig. Jeg har samlet de 10 dårligste og mest irriterende nedenfor:

 1. Hvad søger du på Tinder? En hund – og dig? 
 2. Hvor bor du? Som om jeg har tænkt mig at give min adresse til dig i første besked. 
 3. Hvad er din snapchat? Hallo kammerat – du er swipet forbi level 1! Her skal der sgu mere til. 
 4. Vil du skrive? Nej – vi matchede bare ved et tilfælde! SELVFØLGELIG vil jeg da skrive med dig! 
 5. Vil du ha’ et stykke med fars lanse? STOP – bare stop seriøst. 
 6. Lækkert match. Altså ja – vær’ nu lidt mere opfindsom!
 7. Byen i aften? Ja – og vi to skal ikke møde hinanden. 
 8. Jeg forventer ikke, at du svarer. Men hej – du er godt nok sød at se på! Prøv at drukne dit eget selvværd en lille smule mere. Jeg får jo ikke lyst at svare, når du allerede i første besked, gør opmærksom på, at du ikke kan forvente det. 
 9. Hvis vi nu tror på reinkarnation, hvad vil du så genfødes som? Altså meget opfindsomt, men også lidt mærkeligt, eller hvad? 😀 
 10. Du minder mig om min mor! Okay – tak for det. Tror jeg nok. 

Det gode er, at man diskret kan forsvinde under jordens overflade ved at trykke “fjern match”…. Dog synes jeg faktisk lige, at vi skal give Tinder lidt ros også. Jeg oprettede ikke min Tinder for at få et ordenligt skrald, et hurtigt knald eller en tur i kanen (Kært barn har mange navne), hvilket jeg heller ikke har fået, men egentlig mere bare for at være med på vognen og trække noget hurtigt bekæftigelse i form af beskeder. Min forventning var egentlig, at jeg ville stoppe alle samtaler ret hurtigt, fordi jeg troede, at Tinder var en ren og skær “hurtig-sex-app”. Da den jo går for det i daglig tale. (Her er jeg lidt gammeldags. Hvad sker der for, at man ikke engang kan banke ud i virkeligheden længere og jage og arbejde for et offer, men gemmer sig bag en app og kun møder op til akten. Det er fandme dovenskab på højt plan, altså!). Indtil videre har jeg altså kun haft sindssygt humoristiske og søde samtaler det sted. Det er nok ikke på Tinder, at jeg hverken finder et one-night-stand eller manden i mit liv, men det er fandme sjovt tidsfordriv og efter min mening en ret genial app til at møde nye mennesker og måske endda en potentiel partner.

l

Hvad er jeres erfaringer med jordens mest overfladiske sted, Tinder? 😉

image

   

2 kommentarer

 • Mette Louise

  Tinder er en sjov leg – men jeg har til gode at opleve det som andet end tidsfordriv Men hvem ved.. Det kræver jo så nok, at jeg opretter en profil igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Uha, det har været et lidt “kompliceret” forhold mig og Tinder har haft.
  Oprettede det tilbage i 2014 da appen kom frem, fik et par matches, mødtes med en. Utroligt dårligt knald og endte op med klamydia … suuuuper! Så gad jeg det ikke rigtigt mere, gik igen på i 2015, men fik kolde fødder når folk ville mødes. Nu har jeg lige oprettet mig igen, og sikke et comback jeg fik mig. En fyr hvis billed er “Læs her”, intet billed har udover sin .. lad os sige .. aubergine i underbuksen, hvorefter han forklarer at han ikke søger noget seriøst, og at den er så og så stor. Ohh yeees!
  Ellers har jeg været på happn et par måneder nu. Har mødt to fyre derigennem. Lidt samme mønster. Man mødes 1 gang, så 2. gang, så knalder man og snakker ikke mere sammen. Lidt øv med den ene ihvertfald, fordi jeg følte kemien er der, men nå, sådan er det jo.
  Vil bare gerne finde en sød fyr! Is it too much to ask for? :/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min træningsuge #19