Vinderen af min give-away

Tænk – hvis mine veninder glemmer mig

Siden jeg fik en kæreste, har jeg været meget væk hjemmefra. Jeg tager af både praktiske årsager samt lyst så lange træk i København af gangen, som det overhovedet er muligt. Det betyder omvendt også, at jeg er lang tid væk fra Aarhus af gangen. Hvor forelsket jeg end måtte være, så er Aarhus stadig mit hjem – om jeg vil det eller ej.

I Aarhus har jeg størstedelen af min veninder. Især mine bedsteveninder. Mit arbejde er her, mit studie samt alt det øvrige, der danner rammerne for min hverdag.

Når jeg tager til København kan det godt føles som om, at jeg sætter mit liv på standby i Aarhus, men faktum er, at filmrullen stadig er i gang, selvom jeg har trykket stop. Mine veninders liv forsætter, og det, som de normalt ville have lavet med mig, laver de med én anden. Heldigvis.

skaermbillede-2017-04-02-kl-17-59-37

Det er bare, jeg ser dem, lave en masse ting, sammen med andre veninder. Det er ikke fordi, at mine veninder ikke må have andre veninder. Overhovedet – misforstå mig ej! Det må de gerne. Det er bare, jeg sidder måske tit med følelsen af, at jeg er bange for at blive glemt. Bange for, at de vil trække stikket, fordi jeg er i et forhold, som tager min tid mere, end de øvrige forhold, jeg har haft.

Jeg ville ikke bytte mit forhold for noget. Jeg synes bare stadig, at det er svært. Jeg ved, at jeg får alt at vide fra mine bedsteveninder, men tænk nu hvis jeg en dag ikke længere er den, som de kommer først til. Tænk, hvis én anden en dag overtog min plads.

Det er i særdeleshed en følelse og nogle refleksioner, jeg gør mig og har med i mine overvejelser, når jeg tænker på at flytte øst over. Det er faktisk virkelig svært, fordi jeg føler mig som en psykotisk og jaloux venindekæreste, men det betyder bare så meget for mig at have mine veninder. Jeg er så bange for, at de glemmer mig.

skaermbillede-2016-11-29-kl-22-44-15

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af min give-away