Kortsigtede mål

Styrken kommer indefra

Når jeg har haft brug for ekstra mod og styrke, har jeg sjældent hentet den fra min fysiske fordele. Der var godt nok engang, hvor man gerne tog to af sine snooby bher på, så tvillingepigerne lige tittede en tand mere frem. Men det var altså mest til sodavandsfesterne. 

Og selvom udseendet, herunder især den kropslige fremtoning, fylder meget i mit liv, så er det ikke den jeg bruger. Hvis jeg sidder til en jobsamtale, en eksamen, på en date (altså før jeg fik en kæreste…. Vigtigt lige at få med), eller i et selskab, hvor jeg gerne vil gøre et godt indtryk. Jeg hiver ikke min selvtillid og styrke frem fra en flad mave – og jeg har heller ikke endnu oplevet, at den springer ud af mine biceps.

Jeg går altid ind i mig selv. Måske jeg endda siger til mig selv tusinde gange, at jeg er god nok – og jeg nok skal klare den. Jeg bruger udelukkende mit indre. Min hjerne og mit hjerte. skaermbillede-2017-08-10-kl-13-08-07Jeg har tænkt meget over det den seneste tid. Istedet for at træne for den perfekte kropslige fremtoning, så er det måske på tide, at vi træner hjernen en smule mere.

Arbejder hen imod det sted, hvor det styrken kan trækkes frem uden besvær.

For når alt kommer til alt – så har jeg det bedst, når min mentale styrke er på sit højeste. Og mental styrke kommer ikke med fysisk styrke. Den kommer omvendt. Ro i sind, ro i krop.

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kortsigtede mål