Kort workout med masser af puls

Status på livet

Jeg er jo ikke sådan helt vildt stringent med at få opdateret mine sociale medier lige i tiden. En kort catch-up på livet følger derfor.

skaermbillede-2017-03-10-kl-14-24-41Midtvejseksamen: Jeg er lige omkring halvvejs i mit praktikforløb, hvorfor vi skal til en midtvejseksamen i denne uge. Vi må ikke kalde det for en eksamen, selvom det faktisk er det, det er. Det er en preeksamen, som indstiller os til at gå til eksamen lige inden sommerferien. For at fjerne alt pres har skolen valgt at kalde det “obligatoriske studieaktivitet”… Aaaaargh!

Meget arbejde: Jeg får en lille smule økonomiskstress over, at jeg ikke kan arbejde så meget, mens jeg er i praktik. I hvertfald besværliggør det det hele en hel del. Derfor har jeg taget mange ekstravagter lige oveni hinanden, hvorfor jeg også i weekenden for 14. dage siden havde en hel sindssyg weekend, hvor jeg nåede at arbejde 2x dagvagt, 1x aftenvagt og 1x nattevagt fra fredag-søndag. Not cool! I den foregående weekend blev det også til to aftenvagter. Det har taget hårdt på energien, hvorfor jeg ser frem til en 3-dags uge og herefter 5,5 dags fri!

Slutspurt: Efter mine fridage går slutspurten så ind, hvorfor der venter mig nogle ret heftige uger, inden jeg går på 2 måneders studiefri (men ikke arbejdsfri) sommerferie!

Kæresteliv: Forsøger at få det til at gå op i en højere enhed, er en anelse hysterisk i ny og næ – men stadig meget forelsket.

Venindeliv: Hårdt og forsømmer det meget, men gør samtidig mit allerbedste for at få det til at fungere.

Eksamen: Ikke det store stress – har ro i maven og tænker, at det nok skal gå.

Løbeliv: Intet nyt. Stadig skadet – læs evt. tidligere indlæg: HER!

Træningsliv: Optur! Jeg laver mange små workouts og sveder meget! Find masser af workouts på bloggen.

Så alt i alt – lidt travlt men meget godt 😛

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kort workout med masser af puls