Overvejelser om at sige farvel og tak til de sociale?

Søndag og klar til nyt job

Da jeg mandag i sidste uge kom tilbage til København efter en weekend i Jylland, sagde jeg til min kæreste: “I weekenden skal jeg ingenting lave!”.

Sådan gik det ikke helt.

Min kæreste og jeg har længe snakket om, at vi gerne ville til Phlake i Tivoli. Jeg købte, da jeg flyttede hertil, et årskort til Tivoli, hvilket vi virkelig har gjort meget brug af. Det er så hyggeligt at gå en tur derinde, spise en is eller få en drink – og når tivoli holder fredagsrock, så er det nemt at komme ud og lave noget en fredag aften. Så vi lavede en lille datenight ud af det, hvor vi startede med lidt lækkert mad og en drink, for hernæst at bevæge os ind i tivoli. Vi mødtes med nogle af min kærestes venner, og selvom jeg godt kan føle mig lidt malplaceret mellem deres summen om odds og sport – så havde jeg virkelig en hyggelig aften. De er så søde og sympatiske mennesker, som jeg er glad for, at min kæreste omgås med – og som jeg får mulighed for at lære at kende også.

giphy1Lørdag havde vi lovet nogle venner at hjælpe med projekt ny seng, som altid er det dejligt at se dem, og de er nok vores ”tætteste” vennepar. Min veninde, som udgør den ene del af parret, skulle til Vi elsker 90’erne i Tivoli om aftenen og spurgte, om jeg ikke ville med. Selvom det var grænseoverskridende at tage afsted med hendes veninder, som jeg aldrig havde mødt før, så var det så dejligt at komme afsted og plabre med nogle piger. Vi havde en fest – og det var et allertiders arrangement!

I dag har mit energiniveau så virkelig ramt søndag. Jeg har sovet længe og set serie, men som de fleste har lagt mærke til, så er jeg ikke så god til at lave ingenting for længe ad gangen, så jeg har da lige fået mig selv hevet en tur til træning. Men det er så også pretty much det.

I morgen starter en ny uge, hvor jeg skal begynde på mit nye job. Jeg havde søgt lidt forskelligt og har været så priviligeret at blive kaldt til to samtaler, hvor jeg har fået begge jobs tilbudt. Det gav mig muligheden for at vælge, og jeg har fundet et plejehjem i nærheden af min bopæl, hvor jeg følte mig godt tilpas.

Det bliver spændende at begynde på noget nyt, og jeg glæder mig allerede til at komme ud og mingle med de gamle rødder.

Det har været en skøn uge – og heldigvis er jeg så velsignet, at en ny begynder igen i morgen.

God søndag darlings!

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overvejelser om at sige farvel og tak til de sociale?