Fyldte æbler - en juledessert

Smukt look til julen (til billige penge)

Der findes et sted, hvor det altid er muligt at finde en kjole, buksedragt eller lignende, som ikke behøver at koste en bondegård! Stedet hedder Boohoo, og jeg har aldrig oplevet, at noget ikke passede eller var i dårlig kvalitet herfra. Ydermere er leveringstiden hurtigt, hvilket betyder, at jeg kan trække den til det sidste med at bestille 😉

skaermbillede-2016-12-07-kl-21-22-04

I anledning af at vi bevæger os ind i en tid fuld af fester, tænkte jeg, at et sådan tip ville være på sin plads netop nu! 🙂 Billederne her er et udpluk af de styles, som jeg gennem tiden har købt hos Bohoo! (Et sidste psssst – kjolerne jeg har bestilt er lavet i sådan et lækkert stof, at de lige strammer ind alle de gode steder. Derfor skal man IKKE være nervøs for en tætsiddende sag 😉 )

picmonkey-1212collage

skaermbillede-2016-12-07-kl-21-38-03

Jeg er bl.a. blevet spurgt meget ind til ‘den lille sorte’, som jeg havde på til min fødselsdag i år. Derfor har jeg fundet en masse alternativer, som du kan finde webshoppen.

FÅ LOOKET 

collage112

Find dem her: 1 2 3

collage2

Find dem her: 56 – 7

 

skaermbillede-2016-11-29-kl-22-44-15

   

2 kommentarer

 • Nanna

  Rigtig flotte kjoler, jeg skal helt sikkert prøve at bestille lidt. Er det sådan h&m kvalitet-agtig?

  Den gule kjole du har på nr. 2 billeder sidder din barm virkelig flot. Jeg har selv store bryster, men ved dog ikke om de vil sidde sådan, hvis jeg hoppede ned i en 😀 Bruger du ingen bh eller noget?

  Tak for din sjove, ærlige og kærlige blog. Man mærker din personlighed.
  Mvh Nanna.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Hansen

   Jeg synes, at kvaliteten er bedre end H&M :*

   Jeg bruger ikke BH under. Stoffet er så ”stift”, at den lige giver barmen et løft.
   Mine bryster sidder på ingen måde, som de gør i kjolen, når jeg ikke har noget som helst på!

   Tusind tak! Jeg er glad for, at du kan lide at læse min blog.

   Med venlig hilsen,
   Nina Hansen

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldte æbler - en juledessert