Nutella med en ske

Skinke-bøffer til madpakken

Jeg er fan af at lave billige madpakker! Desuden er jeg fan af at spise rugbrød til frokost, da jeg føler, at jeg bliver langt mere mæt af sådan en fætter fremfor en fesen salat.

Jeg er typen, som ikke ejer mæthedsfornemmelse, men i et hæderligt forsøg på at holde den kroniske tordenligende buldren i min mave bare lidt nede i løbet af dagen – spiser jeg altså gerne en rubber eller to til min frokost!

Nogle perioder er jeg helt oppe at køre over en standard leverdreng fra Fakta, andre gange vil jeg gerne have noget lidt mere festligt at proppe i min mund! I tilfælde af at der sidder andre med samme ønske, så har I her en opskrift på noget lidt sjovere!

skaermbillede-2017-01-03-kl-23-24-49

SÅDAN GØR DU

1 pakke skinkestrimler, 1 løg delt i kvarte, 1 rød peber snittet i mindre stykker, 1 æg, lidt salt, peber og chilikrydderi samt en skefuld mel hældes i en skål

Indholdet i skålen blendes til du har en jævn masse

Massen formes til mini bøffer

Bøfferne steges, indtil de er faste

Dette er en nem og billig løsning, som nu kan serveres på et stykke rugbrød eller i en salat, hvis man ikke lider af maverumlen!

Jeg plejer at få 8 minibøffer ud af det!

skaermbillede-2017-01-03-kl-23-24-30 skaermbillede-2017-01-03-kl-23-24-40

Velbekomme 🙂

skaermbillede-2016-11-29-kl-22-44-15

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nutella med en ske