WARNING: Det handler om urin, afføring og paradise hotel

Sidste weekend inden dommedag

Det er ikke fordi, at jeg har haft nogen slem uge. Faktisk tværtimod. Det har været en let uge, men ikke desto mindre har jeg glædet mig usandsynligt meget til weekenden!

Min kæreste er kommet til Jylland, og han er her indtil søndag! Vi har set hinanden meget på det sidste, hvilket afføder et absurd stort behov for bare hele tiden at ses! Så snart han ikke er omkring mig, savner jeg ham så meget. Hvilket min telefonregning må bære præg af.

img_0560

Men nu er han her, og det er vores sidste weekend sammen, inden vi skal være adskilt i 3 uger. Jeg ved godt, at jeg får det til at lyde som dommedag, men ærligt er det faktisk også sådan, jeg har det. Lidt.

Anyway – weekenden står så tilgengæld på så mange hyggelige ting!

I går var min kæreste, storebror, Theo og jeg på streetfood, hvor vi fik lækkert mad og havde et par hyggelige timer. Jeg er helt nede med Streetfood i Aarhus. Det er så hyggeligt.

I dag skal vi til fødselsdag hos min nyerhvervede svigerfamilie, hvilket jeg også glæder mig til. Især glæder jeg mig til maden, da jeg lige nu sidder i toget og føler århundredets sult.

Resten af weekenden tager vi som det kommer. Jeg glæder mig bare til at holde i hånd.

God weekend 🙂

 

   

5 kommentarer

 • Cecilie

  Først vil jeg sige, at jeg elsker din blog, Nina. Jeg fulgte dig på Instagram og blev så glad, da du startede din blog op. Jeg må dog indrømme, at det er blevet en smule kedeligt, at læse om din kæreste, som vi ikke må se. Det er simpelthen så fint, at I har besluttet at bloggen bliver uden ham, men så beder jeg bare til at mængden af “ham” mindskes. Undskyld. Jeg ved godt, det ikke er rart, når man sidder på en lyserød sky. Men åh. Dine andre indlæg og posts på Instagram er på SÅ meget federe! Håber virkelig ikke du føler dig angrebet og ja, jeg kan da bare lade være at følge med, men jeg kan jo bare så skide godt lide din blog! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Hansen

   Tusind tak for din kommentar! 🙂
   Det er helt sikkert taget til efterretning. Det er bare så svært, når det er det, der fylder i øjeblikket, og det er det altså bare!
   Men tak for lidt konstruktivt kritik, det kan man altid bruge <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Louise

  Lyder som en perfekt weekend. Lige nu er min kæreste ude og rejse – og han skal også være væk i 3 uger. Det er sgu lidt dommedags agtigt, så føler med dig… God weekend til jer 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder til I får gennemhygget godt indtil da – I må fejre gensynet på samme maner (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WARNING: Det handler om urin, afføring og paradise hotel