Alt nyt er skræmmende, indtil det er bekendt

Rom blev ikke bygget på en dag, forståeligt nok

Selvom det tog halvandet døgn at komme fra Korsika til Rom, er vi endnu ikke slået ud! Togturen på Korsika var vanvittig smuk og overfarten til fastland gik som smurt….
Hvad der har gjort størst indtryk på mig, var det Italien, jeg mødte, da vi kørte med tog fra Livorno til Rom!

De mange bådflygtninge, som vi har hørt om, der er kommet til Sydeuropa de seneste år, er at spotte overalt! Jeg må ærligt indrømme, at jeg har set det, som en stor og uoverskuelig opgave for vores Europa pludselig at skulle huse så mange ekstra mennesker! Men at stå overfor dem – som er absolut intet har, heriblandt kropsdele, som de tydeligt har mistet på barbarisk vis, satte mig fuldstændig i stå. Jeg var virkelig rystet over, hvor mange flygtninge der er, og hvor hårdt medtaget de egentlig er.

Foruden alt den ulykke og kaos vi først mødte i Italien, så har vi absolut mødt en charmerende storby! Jeg er fuldstændig slået tilbage af det pragtfulde bygningsværk, stemning, varmen og de mange hyggelige kroge!

Vi har været byen rundt og her er lidt af alt det, vi så! Fantastisk by!!!

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt nyt er skræmmende, indtil det er bekendt