Så flytter jyden sgu øst over

Ready for vacay

Okay, jeg har vitterligt ramt en mur. En feriemur.

Jeg har kørt i et gear den sidste periode af mit praktikforløb – og været dybt optaget af eksamensspekulationer, utålmodige tanker og tusindvis af andre små ubetydelige men ikke desto mindre stressfaktorer.

I mandags fik jeg så sommerferie efter min semester eksamen. Da adrenalinkicket efter at have fået min karakter lige havde lagt sig, så ramte bagslagseffekten mig.

001Link til bikinioverdel HER og underdel HER.

Det er en crasheffekt. Som en bil, der buldrer ind i en murstensmur. Nu ligger jeg så her under murstenene. Rimelig begravet. Altså nu er det mest dynen, der liiiige begraver mig. Jeg er så overdrevet drænet for energi – og derfor vælger jeg også at acceptere det faktum, at jeg har brug for at restituere et par dage under dynen. Smide bekymringer væk og bare døse hen til dårlig fjernsyn.

I næste uge skal jeg arbejde en del på plejehjemmet, inden jeg drager 12 dage til Malaga med min baby.

Jeg glæder mig til et par måneder uden så mange forpligtelser, hvor jeg kan tanke energi til mit nye eventyr i København.

Hvad skal I til sommer?

   

2 kommentarer

 • Alberte

  Hvordan er den fine bikini i størrelsen, Nina? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Hansen

   Jeg har normalt en c-skål og har valgt L i overdelen.
   M i underdelen. Underdelen er meget normal 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så flytter jyden sgu øst over