Hokkaido suppe

Pros ved at være home alone

I dag har vi været til barnedåb hos et vennepars yndige og smukke lille datter. Vi kom hjem i eftermiddags, og efter en dag med masser mad, var jeg så træt, at jeg nærmest faldt om på sofaen. Min kæreste skulle videre til en fest hos nogle venner, hvorfor han ret hurtigt tog afsted igen.

Det betyder, at jeg har haft en aften alene hjemme. Det er virkelig længe siden, at jeg har været alene en aften, hvor jeg ikke har skulle noget.

Jeg elsker at bo med min kæreste – og det er vitterligt den bedste beslutning, jeg har taget, men når man har boet alene i mange år, så er det også noget af en drejning, at der pludselig er en anden hele tiden. Dejligt samtidig med anderledes!

Men i aften er jeg alene hjemme, hvilket betyder, at jeg sådan kan gøre mine ting i fred…. Og det er dejligt.

1

Liste over ting, som man kan lave i fred: 

#1 – Fjernsynet er mit og kun mit, hvorfor jeg kan se film, som ikke omhandler skydevåben, narkosalg eller andet sådan i den dur. Det kan bare være pigefilm, hvorfor jeg endelig fik set: The Client List. Virkelig en god og rigtig tårepresser film! Selvom der var lidt narko og en masse sex med i den, så var den altså virkelig god. Jeg må have vænnet mig til den slags barskhed.

#2 – Jeg kan stå og glo på min hud uden nogen (jeg nævner ikke navne) pludselig siger: “Skaaaat – hvad laver du?”. Altså jeg ved ikke, hvad det er, men jeg kan vitterligt stå og glo på min hud i ansigtet i flere timer. Ha ha! Det er helt fucked – og jeg drejer og vender mit hoved som en gal. Mærkeligt, I know.

#3 – Jeg kan bare æde og æde og æde. Uden man føler, at nogen tænker, har du ikke allerede spist 6 boller i dag. Og jo det har jeg da måske, men altså det har jeg bare lyst til! Ej – min kæreste har sgu aldrig sagt noget til, at jeg kan kværne 25kg. bland selv slik på en aften…… Men let’s get real – det er bare lettere at grovæde i smug!

Men apropos at grovæde, så er min kæreste lige trådt ind af døren i dette øjeblik, og kun fordi jeg ved, hvormeget han elsker at gå op til tredje og ned igen, for så at gå op…. Så har jeg lige sendt ham i Netto for at hente Ben & Jerrys.

Nok var er det rart at have haft nogle timer alene, men jeg bliver nu alligevel lidt mere glad, når han er her! God lørdag <3

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hokkaido suppe