Jordbærtærte

Penge over kærlighed – eller hvad?

Nogen dage føles det lidt som at have fået en kold klud i hovedet. Jeg har ramt virkeligheden, hvilket jeg langt hen ad vejen er ganske godt tilfreds med. Jeg synes, at det er fantastisk at komme ud på en dynamisk arbejdsplads. Ligesom det er fantastisk at gå i seng om aftenen og være træt samtidig med at kunne se frem med stor glæde på den næstkommende dag.

Samtidig er jeg blevet ekstra opmærksom på, hvor beskyttet en tilværelse studielivet egentlig er. Jovist er der travle eksamensperioder med videre, men det for mit vedkommende ofte korte dage, og læsning er til at overkomme med et struktureret mindset. Det at skulle passe et studiejob ved siden af og endda arbejde ekstra timer har  været ganske nemt at få til at hænge sammen.

Nu er mine dage booket til at være på sygehuset, hvorfor et langt større tidsrum af min dag forsvinder. Det har betydet at skulle få struktureret at have et studiejob, få læst, se en kæreste i den anden ende af landet, have overskud til veninder og få trænet pludselig bliver til et fuldtidsjob i sig selv.

0

Jeg kan mærke, at jeg for første gang meget længe har været nødt til at lave nogle klare prioriteringer, hvilket jeg overhovedet ikke har det særlig godt med. Jeg står overfor en ferie, hvor jeg vil være ked af ikke at have penge på lommen til at nyde tilværelsen, ligeså er en flytning også mere og mere nærliggende, hvorfor jeg har brug for kapital på den lange bane. Derfor ser jeg det som en nødvendighed, at jeg får tjent penge, mens tid er. Det har betydet, at jeg bl.a. har måtte prioritere min kæreste fra til fordel for at arbejde. Jeg har ligeså måtte begrænse min tid med veninderne til de timer i døgnet, hvor jeg ikke skal sove, læse eller arbejde.

Jeg føler selv, at det er en meget velovervejet prioritering, men det gør stadig ondt at skulle prioritere på den måde imellem tingene, når man bare rigtig, rigtig gerne vil være ALLE steder på én gang. Heldigvis er min kæreste såvel som veninder meget forstående, og når det hele er ved at brænde sammen oppe i hovedet på mig, så kan jeg heldigvis altid ringe til min mor, som altid støtter mig…. Især når jeg er fornuftig og økonomisk ansvarlig 😉

Jeg er helt sikker på, at det for nogle lyder som et luksusproblem, jeg har mig. Der er sikkert også de, som tænker; velkommen til virkeligheden. Det forstår jeg godt, og jeg ved godt, at jeg ikke har det mindste at brokke mig over.

Det er dog alligevel et faktum, at min hverdag lige nu adskiller sig meget fra min hverdag for bare 2 måneder siden, og det kan faktisk godt fremstå som en kæmpe stressfaktor.

Heldigvis går det super godt i praktikken, og jeg er rigtig glad for at være der, hvilket er en væsentlig faktor i forhold til, at det i øjeblikket er det, som tager størstedelen af min tid.

Er jeg pivet? Eller forstår I godt, hvorfor jeg nogle dage kan dreje rundt om mig selv i ren frustration og føle mig, som jordens dårligste menneske sådan at prioritere økonomi over kærlighed? Jeg gør det jo for, at vi kan lave ting sammen, problemet er bare, at jeg ikke har tiden lige nu……. DAMN!

Ps….. Kjolen kan købes her – og støvler her! 🙂

   

2 kommentarer

  • Nej, du er ikke pivet. Det er hårdt nok at få det hele til at hænge sammen når man er i praktik. Man skal jo det hele. Du er jo ikke KUN i praktik . du skal stadig lave opgaver og alt det. Jojo, der er nok at se til.

    Jeg er snart færdig med 6 måneders praktik og jeg glæder mig rigtigt meget 😀 Det skal nok gå, det hele.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Du er ikke pivet – det er super hårdt, at gå fra et studie liv til ‘den virkelige hverdag’ i klinik eller som færdig uddannet. Jeg er selv blevet færdig som sygeplejerske for 2 år siden og husker mine klinikker, som spændende, lærerige, men også hårde , fordi man netop skal lære at prioritere sin tid på en anden måde en før. Men du vænner dig til det – dont you worry 🙂 det hele skal nok gå og blive lidt lettere med tiden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbærtærte