Ingen vil være i et voldeligt forhold

Overvejelser om at sige farvel og tak til de sociale?

Her hen over sommeren har jeg flere gange overvejet, om jeg skulle stoppe på både Instagram og bloggen. Disse tanker gjorde jeg mig, fordi jeg modtog mange grimme og nogle deciderede onde beskeder i en periode, som kom forholdsvis umotiveret fra folk. Hver gang jeg postede et billede, mistede jeg ligeledes rigtig mange følgere.

Det fik mig til at overveje, om jeg ikke længere bidrog med noget på de sociale medier, som folk kunne bruge.

Jeg har reflekteret meget over, om jeg skulle ændre retning på mine sociale medier, men jeg har altid svoret, at jeg aldrig skulle være solskinsblogger (En blogger, som altid kun skriver om alt det gode, og efterlader læseren med en følelse af, at vedkommendes liv er perfekt), modeblogger bliver jeg heller aldrig – og indretning er nok heller ikke liiiiiige mig. Hæ hæ!

Jeg vil gerne være den på de sociale medier, som jeg er. Jeg har altid vægtet det højt at være ærlig. Vise virkeligheden som den er. Noglegange er alt godt – og jeg føler næsten ikke, at jeg kan røre ved noget uden det bliver til guld. Andre gange er alt noget være bæ, og jeg kan føle mig alene, være ked af det, lide groft af bodyshaming eller ikke føle mig tilpas på nogen som helst måde.

Jeg synes, at det er vigtigt, at vi viser, hvordan alting reelt er.

00000Jeg blogger om det, jeg har lyst til, og jeg vil ikke forsøge at være en anden for at bevare følgere eller skabe flere. Jeg elsker, når nye kommer til, men jeg vil ikke forsøge at ekspandere ved at levere en udgave af den ”Socialemedie Nina”, som jeg ikke er.

Jeg ved, at jeg ikke er den eneste, som har oplevet at miste følgere på de sociale medier. Anna, som har en spændende blog, har skrevet et indlæg om netop det samme. Heller ikke Anna har valgt at skifte stil eller lade sig påvirke af det drastiske fald i følgere – og det har jeg ret meget respekt for.

Som blogger og offentlig profil vil jeg hellere have en skare af loyale følgere, som kan lide det, jeg skriver om, og føler de kan sige, hvis de er uenige i mine standpunkter, fordi de føler sig “hjemme” på min blog fremfor at have en kæmpemæssig fangruppe, som jeg konstant skal forsøge at please med det nyeste nye.

Tak, fordi du læser med!

Find kjolen HER – og jakken HER.

   

4 kommentarer

 • Anne

  Hej Nina 🙂

  Jeg kan lide at følge dig på Instagram og følge din blog, fordi du virker så lige til og menneskelig. Du skriver ikke kun om det, der sker nu og her, fordi det er “in”. Som læser oplever jeg, at du skriver om det, der rører dig, og det, du går og funderer over. Jeg har længe haft følelsen af, at der gået lidt (meget) mode i at være blogger – nogle bliver jeg hurtigt træt af, da de febrilsk opdaterer deres blogs med indlæg hverdag, fordi bloggen er deres forretning. Jeg får hurtigt følelsesen af, at de nogle gange bare skriver et indlæg, fordi de skal. Dermed ikke sagt, at alle profesionelle bloggere er sådan, for nogle er virkelig dygtige. På den anden side er der bloggere, der skriver et indlœg, når de lyster. Det opfatter jeg oftest som en styrke, og jeg kan fornemme, at bloggeren har lagt tid I indlægget. Jeg anser dig (og Anna, du selv nævner) som denne type blogger – en blogger, der vægter kvalitet fremfor kvantitet. Det er derfor, jeg nyder at følge dig (jer). For mig har du hvert fald noget at bidrage med på de sociale medier! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Hansen

   Hej,
   Tusind tak for din kommentar.
   Du aner ikke, hvor meget det varmer.
   Jeg er super glad for, at du kan lide det, jeg skriver om – og fornemmer, at jeg lægger kræfter i det. Det er så dejligt at høre.

   Jeg håber, at du i fremtiden har lyst at læse med også! 🙂

   XXXXXX Nina <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg synes det er mega spændende at følge dig og læser altid dine indlæg. Især indlæg omkring dit studie tror jeg vitterligt interesserer mange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Hansen

   Det er jeg super glad for at høre.
   Det vil jeg skrive mere om i fremtiden! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen vil være i et voldeligt forhold