Dette finder du ALTID i mine skabe

Om lige at have en anelse for travlt

Lige i de her uger op til jul føles mit liv ærligtalt lidt som Grand Central Station. Der er konstant gang i den, og jeg keder mig aldrig.

Jeg kan godt være tilbøjelig til at gå og brokke mig lidt, hvilket mine medmennesker skal tage med et gran salt, fordi jeg kan faktisk rigtig godt lide at have travlt. Jeg er egentlig slet ikke god til at kede mig – jeg synes, at det er spild af godt liv.

Det årsagsudløsende til min travle hverdag er en kombination af øget pres på studiet, en forøget arbejdstid på mine jobs og et enormt behov for at bevare 2 timers motion om dagen.

Jeg er i den situation at være begyndt på sygeplejestudiet i Aarhus i sommeren 2017. Netop i år er uddannelsen lavet om fra modul til semesteropbygning. Det betyder, der hviler en kappe af uklarhed over hver eneste uge såvel som måned. Uddannelsen har 10 store opgaver, som skal afleveres inden semesteret er omme. Da vi kun lavede to i september og oktober måned, så kan I godt regne ud at presset er væsentligt øget i sidste halvleg.

skaermbillede-2016-12-06-kl-10-42-08

Foruden studie så har jeg sagt ja tak til ekstra arbejde hos L’Oréal Luxe i december måned – og sætter all in på julehandlen i Salling Aarhus hele december. Ved siden af skal der også helst være tid til at besøge mine ældste såvel som yngste venner i samfundet. Det er en måned, som min lønkonto er helt nede med, men mit overskud semi tynges af.

I går var jeg væk fra hjemmet i 15 timer, hvilket trak lidt tænder ud. Da jeg var hjemme kl. 22:30, var jeg godt bombet, og det var ikke lysten, der drev værket, da madpakker til i dag skulle laves, og et oplæg til mit studie skulle forberedes, men jeg kom igennem. Da jeg så lå mig på puden og endelig kunne klappe øjene i, så var jeg simpelthen så glad.

Jeg er simpelthen så glad og taknemmelig for, at mit helbred tillader, at jeg kan presse mig selv og i det hele taget bare stå op, at folk omkring mig tror på mig og har tillid til, at jeg kan levere 100% hver gang, at jeg er så privilegeret at elske mit studie, føle jeg bliver klogere hver dag og have en røvfuld studiejobs, hvoraf de alle er lige elskelige! Sidst men ikke mindst gør det mig lykkelig, at jeg har en dejlig lejlighed at komme hjem til, når dagen lakker mod ende.

Min mor gav mig et råd i weekenden: “Når du har en lang og uoverskuelig dag – så prøv at tænk: “Nu er jeg her, og jeg skal få det bedste ud af det!”, i stedet for at drukne i selvmedlidenhed undervejs.” – Det husker jeg på på de travle dage!

skaermbillede-2016-12-06-kl-10-37-38

Hvordan ser jeres december ud? 🙂

skaermbillede-2016-11-29-kl-22-44-15

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette finder du ALTID i mine skabe