Dadel-chokoladekage til mor og far

Om at løbe uden startnummer

Som I kan se, er jeg begyndt at løbe rigtig meget. Jeg løber flere gange om ugen en længere distance, og faktisk er jeg begyndt at tænke, at alt under 10km. ikke er en ordentlig løbetur for mig! Når jeg først bliver bidt af noget, hvad end det er arbejdsrelateret, noget i mit privatliv eller en interesse indenfor sport, så bliver jeg fuldstændig tosset afhængig af det, og vil bare lave det hele tiden samt blive bedre og bedre.

Lige nu er jeg vildt glad for at løbe, men de lange distancer afføder mange spørgsmål. “Skal du løbe en maraton?” eller “”Bare” en halvmaraton måske?!”

Svaret er nej. Det skal jeg ikke! Det er slet ikke usandsynligt, at jeg på et tidspunkt kunne finde på at smække et startnummer på maven, men som det ser ud lige nu, så har jeg simpelthen ikke lyst.

Løb for mig er lige nu et slags helle. Jeg løber næsten altid alene og steder, hvor jeg ikke møder nogen, jeg kender. Jeg går ikke op i pace eller noget andet. Jeg løber i det tempo, som passer mig på dagen, løber den distance, som jeg har lyst til – og jeg nyder det virkelig.

Jeg har ikke brug for endnu en ting, hvor der er en forventning til, at jeg klarer mig godt. Jeg ved ikke, om I kan følge mig, men med løb skuffer jeg aldrig, fordi jeg aldrig har lovet nogen noget, ingen forventer, at jeg er en helt og ingen kan se mig undervejs.

Det er en hobby, som jeg den seneste tid har brugt meget til at falde til ro og aflede mine tanker fra de negative ting, som måtte hobe sig op inde i hovedet på mig. Jeg føler endda, at de lange ture har fået mig til at reflektere over mit liv, og hvad jeg sætter pris på ved mig selv og andre mennesker. På sin vis har det affødt en ny opfattelse af, hvem jeg er, hvad jeg står for, og hvad jeg mener, idealkroppen er, men det vil jeg komme ind på i et andet indlæg.

Jeg er virkelig glad for løb lige i tiden, især når vejret er smukt, og Århus viser sig fra sin bedste tid. Fuck det, om det går i snegletempo, så længe det giver mig følelsen af at være sund 🙂 Jeg håber, at det kunne svare på jeres spørgsmål, ellers må I endelig sige til!

image

Hvad med jer? Har I en favorit cardioform for tiden?

Skærmbillede 2016-03-20 kl. 22.15.54

   

2 kommentarer

 • Kirstine Rosa Fallah

  Hej Nina. Vil bare sige tak for en dejlig blog — du er skøn at følge. Både hverdags indlæg og fitnessindlæg.

  Hvis du har lyst kunne det være fedt med et indlæg om hvordan du har trænet dig op til lange distancer på (forholdsvis?) kort tid? Det er super sejt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Nina
  Jeg tænkte på, om du ikke ville dele nogle af dine løberuter i Århus? Jeg synes, det svært at finde en ordentlig rute uden alt for mange lyskryds … 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dadel-chokoladekage til mor og far