Lasagne med sød kartoffel

Nu med vedhæng, sgu!

Jeg kan virkelig være grim.

Sådan er det for det meste, når jeg en hel aften og nat (eftermiddag også) har tyret alkoholiske drikkevarer ned, som handlede det om liv og død. Selvom alting d. 31. december startede meget civiliseret med et glas bobler og lidt pindemadder, så eskalerede det meget hurtigt til at blive shot efter shot, da klokken slog tolv! Den 1. januar havde jeg det mildt sagt ikke så godt, og da jeg blev konfronterede mit spejlbillede, kunne jeg da også godt se, at jeg har haft finere timer.

På trods af mit grauballemands-look så blev det faktisk en noget anderledes, lyksalig og frisk start på det nye år. Jeg var nemlig så heldig at bruge dagen med en mand, som på min Instagram er gået under dæknavnet, Bebe! Den 1. januar blev dagen, hvor vi besluttede os for, at vi skulle være kærester på bedste barndomskærester-vis! En måde, som faktisk ikke kunne passe mig bedre. Slet ikke taget i betragtning af, at vi er lige åndssvage og hele vores bekendtskab startede med en snak om Diddl-papir! Så det var for mig et helt perfekt udgangspunkt for os som nyudklækket par  😉

sadan-gor-du-det-til-en-vane-at-fa-traenet0-1

Det betyder så, at jeg nu har fået et vedhæng, eller taget i betragtning af hans højde og drøjde er det nok mere mig, som agerer vedhæng! Det er stadig meget nyt, og vi er ramt af en lille geografisk udfordring i og med, at bebe er bosat i København, og jeg er etableret i Aarhus. Derfor er vi hverken ved at købe hjørnesofa eller har fået et fælles fadderbarn endnu, men det kan vi forhåbenligt ved en senere lejlighed få i orden. Lige nu nyder jeg bare at have fundet en mand, som giver mig ro på, og som har potentialet til at blive min bedsteven såvel som partner!

Jeg har før skrevet om, hvordan Tinder kan være lidt af en tragedie, men lige i det her tilfælde må jeg bøje mig i støvet for denne geniale app – og prise mig selv lykkelig for ikke at have haft turbo-fingeren på den dag og swipe for hurtigt! For det var ædder-fandmer et stærkt match, jeg fik mig der! 😉

skaermbillede-2016-11-29-kl-22-44-15

   

4 kommentarer

 • Emma P

  Jeg var heller ikke sikker på, at Tinder ville være vejen til en kæreste, men det blev det for mig.
  Jeg har været sammen med min kæreste i snart 2 år, og vi mødtes på Tinder. 🙂
  Hvis det ikke havde været for Tinder, så tror jeg ikke, at jeg havde mødt min drømmemand. Jeg kan ikke andet end anbefale folk at springe ud i det.
  Dejligt at høre, at du også har fundet lykken. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Hansen

   Hvor er det dejligt at høre!
   Jeg føler mig også helt heldig, at jeg netop fik match der!
   Da det er så tilfældigt!

   Tak for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Tinder har også været vejen frem her 🙂 jeg matchede min tindermand i december 2015, vi mødte hinanden i jan 2016, og så er det ellers gået stærkt. På det år er det gået meget stærkt, jeg er flyttet fra København til Jylland og jeg er gravid med vores første barn.. shit det er gået stærkt ❤ takket være Tinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Hansen

   Hold da op! Det er dælme gået stærkt! 🙂
   Men det må jeg nok sige! Stort tillykke med det – og tillykke når den lille kommer!
   Jeg er sikker på, at du har siddet med en følelse i maven om, at det er det helt rigtige, hvilket også må være årsagsforklarende til hastigheden, tænker jeg? <3

   Tak for din kommentar! //Nina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lasagne med sød kartoffel