Ovnbagt græskar

Nogle dage tager det ved mig

Noglegange væmmes jeg ærligtalt ved sundhedseksperter, dameblade, sundhedsfanatikere og bloggere som mig selv! Der prædikes om, hvordan vi indtager den korrekte næring, hvordan vi får en rund numse og en flad mave…. Nu og her, helst!

Men helt ærligt, så må vi jo kunne lide det? Vi bliver ved med at læse artiklerne og suger det ene sundhedsråd til os efter det andet, hvor mange af os har ikke også fulgt en næsten halvreligiøs slankekur, undgået at spise brød, vi har sågar kastet os ud i detoxkurer, hvor den største udrensning har fundet sted på vores budgetkonto!

Sandheden er jo bare, at der ikke findes one-size slankekurer! Effekten og værdien af slankekurer, livsstile og motionsformer er forskellige for os alle!

Det handler vel i bund og grund om sund fornuft, og det er vel nok en skam, at vi lader os diktere af sundhedstrends!

Gør jeg det selv? Til dels! Hvorfor? Af fuldstændig samme grund som jer formoder jeg! Gør det mig glad? Nej – tværtimod efterlader det mig oftest med frustrationer over, at jeg går og drømmer, om tid jeg ikke har, og resultater, som er decideret uopnåelige for mig!

Skærmbillede 2016-04-25 kl. 16.29.28

Nok har de oplysninger, jeg har fundet i sundhedsverdenen givet mig meget godt, men på mange måder har jeg også lyst at sammenligne det med processen, hvor vi går fra barn til voksen! Da vi var børn, kastede vi os hovedløst ud i nye og ukendte projekter, og vi (de fleste af os, heldigvis) levede i fuldstændig uvidenhed om, hvilket ansvar voksenlivet bringer med sig….

På samme måde var det afslappet at leve uden at kende til og engagere sig i sundhedsverdenen! Intet gjorde mig nogensinde usikker, og aldrig følte jeg mig mindre god! I dag kan et stykke hvidt toastbrød, en misset PR eller en løbetur uden det største overskud give mig følelsen af uduelighed, og det er jo forrykt!

nina-hansen-fitnessblog

Det skal ikke være en klagesang, fordi jeg elsker virkelig at leve sundt og træne jævnligt, men det ærger mig lidt, at det er periodebestemt, hvornår jeg uberørt kaster en nutellamad ned – og hvornår den dårlige samvittighed rammer mig. Det er en skam, at jeg ikke kan acceptere, at jeg noglegange har lyst til at spise en eller to nutellamadder eller afvige fra trenden på den ene eller anden måde!

Det er her det tager mig! Det er så fedt og dejligt at være voksen! Jeg er fyldt med viden, og jeg har et ansvar, men nogle dage savner jeg satme godt nok at  være barn!

image

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovnbagt græskar