SOMMERFERIE 2016, oh yeeeees

Mission sommerform

Jeg har besluttet mig for, at nu skal jeg i den bikiniform, som jeg så inderligt ønsker mig!

Derfor har jeg aftalt med Dennis, at jeg fra i dag holder mig fuldstændig til kostplanen uden den mindste afvigelse. Vi kører forløbet med en ugentlig måling, så jeg kan se, hvordan tingene skrider fremad… (forhåbenligt!!!)

Jeg havde min start måling i dag, og det var helt ærligt ikke pisse sjovt! Min fedtprocent er 2,5% højere, end da jeg startede hos Dennis i oktober, hvilket jeg og nutellaproducenterne ene og alene bærer skylden for! Jeg vejer på nuværende tidspunkt lige omkring 70kg.! Hvilket er meget sådan standardvægt for mig! Der er jo også lidt muller på, heldigvis!

Da jeg til jul sluttede et intenst 8 ugers forløb med Dennis. Havde jeg smidt 6kg. fedt, min fedtprocent var 13,4%, og jeg vejede ca. 64,5kg.! Det er slet ikke sjovt at vide, hvor jeg har været – og nu være så langt fra!

Screen Shot 2016-04-11 at 8.07.03 PM

Som jeg ser det, har jeg to muligheder. Enten sætter jeg mig ned og græder – og trøster mig selv med en pose bland-selv-slik, ellers tager jeg tyren ved hornene, letter røven, får etableret lidt selvdisciplin og får mig selv tilbage på sporet…..

De gode resultater fra jul kan jeg bruge som drivkraft. Jeg ved hvor hurtigt det kan gå, hvis jeg blot arbejder målrettet!

Det er aldrig sjovt at snakke om tingene, når det ikke går godt…. Men hvis jeg ikke ser problemet i øjnene, kommer jeg ingen steder!

Jeg vil ugentligt komme med updates, om hvordan det skrider frem! Sidder du også og tænker, at du gerne vil i sommerform, kunne det være sindssygt fedt at høre uge for uge, hvordan det går! På den måde kan vi støtte hinanden ??

Skærmbillede 2016-03-20 kl. 22.15.54

   

2 kommentarer

  • Marie

    Jeg begynder faktisk først på mit kom i sommerform i sommerferien, da eksamensperioder er strenge – som du jo kender alt til.
    Men glæder mig til at følge dine fremskridt Nina

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERFERIE 2016, oh yeeeees