Når kærlighed gør blind

Mission sommerform update 4

Dagen startede med måling hos Dennis Ian.

Det går jo faktisk meget godt. Som jeg skrev i sidste uge, er jeg simpelthen så glad og afslappet omkring det hele. Jeg har nogle vellykkede træningspas og får løbet nogle lange ture, hvor jeg har mulighed for at koble af og være mig selv. Det går også rigtig godt på kostfronten, hvor jeg føler, at jeg har fundet en balance imellem det at være på diæt og nyde livet.

Alt den ro omkring mig afspejler sig tydeligt i målinger. Jeg vejer kun 100 gram mindre i denne uge ifht. sidste uge. I et vægttab er vægten i de fleste tilfælde vores eneste kilde til, om det går den rigtige vej. Dog skal det tages med gram salt. Vægten er så meget mere end et tal, og der kan være mange grunde til, at du vejer, som du gør.

Skærmbillede 2016-05-18 kl. 11.01.28

4 ugers forskel mellem billederne

Trods min vægt “kun” er faldet med 100 gram, så er der nemlig meget, som har ændret sig. Bl.a. er jeg blevet 900 gram tungere i muskelmasse, tabt mig 1,3kg. fedt og taget 0,8L på i væske (Hvilket nok skyldes min aggressive løbestil).

Vigtigst af alt er min fedtprocent faldet med 1,9% på blot en uge.

Så det går jo fremad. Jeg vejer på nuværende tidspunkt 68,7 kilo, og det er sku små 70kg., som jeg med stolthed bærer rundt på. Der er ikke meget, som sidder løst på mig, jeg er glad, har god energi og føler mig super sund. Det er jo alt andet lige det vigtigste og mest dyrebare i livet.

Jeg håber, det går fremad for jer også 🙂

Skærmbillede 2016-03-20 kl. 22.15.54

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kærlighed gør blind