Lad dig ikke begrænse af subjektivitet

Mission sommerform update 3

I dag havde jeg min ugentlige vejning hos Dennis Ian. Satme om fedtprocenten ikke var steget en smule! Vi har lidt placeringen af carb-up i går som hovedmistænkt!

Normaltvis ville jeg være gået rimelig meget i brædderne over det. Men ikke i dag!?!

Jeg har prøvet at mærke en helt ny følelse i dag! Selvom jeg i princippet er “dumpet” til vejning, gik jeg fra Performance Gym og følte, at jeg lige havde scoret et 12-tal!

image

Det er ikke fordi, at målet er anderledes nu. Jeg kæmper stadigvæk for at stå i den bedste form nogensinde, fordi det giver mig værdi.

Men i dag og de sidste to uger har jeg bare virkelig følt mig sund!!! Jeg er helt vildt glad, har ro i sindet og nyder dagene!

Når jeg har trænet, er jeg stolt, glad og tilfreds! Jeg kan løbe 12 km og dødløfte 100kg.! Jeg har jo så meget at være stolt over!

Jeg står op om morgenen og kan lide mit spejlbillede, jeg er sjældent oppustet, fordi jeg ikke fylder mig med unødvendige madvarer, jeg er ikke længere forstoppet (hvilket er et ret seriøst problem, jeg altid har døjet med. Sorry for den lorte detalje!!!?!?)

Jeg er simpelthen bare så glad! Jeg føler mig så kernesund! Alt går op i en højere enhed for mig… Og så fuck da det skide tal af en fedtprocent – den skal ikke definere mig. Jeg har sku masser af babe i mig 😉

Dermed ikke sagt, at jeg ikke forsætter! For det gør jeg – men jeg føler mig langt tættere på den middelvej, jeg så længe har ledt efter!

Skærmbillede 2016-03-20 kl. 22.15.54

   

1 kommentar

  • Jeppe

    Fedt du føler dig så energisk og sund, det er det bedste! Må jeg spørge hvad der har hjulpet dig med at få en bedre fordøjelse?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad dig ikke begrænse af subjektivitet