"Hvorfor gør vi ikke bare deller moderne?"

Kylling/karry ret

En lækker opskrift på en frisk og nem pastaret!

skaermbillede-2016-12-19-kl-18-24-42

Ingredienser:

500 gram kyllingbryst

250 gram bacon i tern

2 store løg

3 fed hvidløg

1 grøn peber

1 gul peber

12 blade frisk basilikum

2 spsk karry

Chilipeber

Olivenolie

500 mL mornay sauce (let)

Spaghetti

Fremgangsmåde:

Skær hvidløg og løg i små tern og steg på panden med olie og karry, indtil løgene antager en gylden farve

Tag løg og hvidløg af panden

Skær kylling i tern og steg i det samme karry/olie

Når kødet er brunt, tages det af panden og efterlades på en tallerken sammen med løg og hvidløg

Steg bacon på panden, indtil det er brunet

Tilsæt løg, hvidløg, kylling, gul peber og grøn peber til panden (Peberen hakkes i tern)

Tilsæt hakket basilikum, mornay sauce og en knivspids chilipeber til panden

Lad det hele små koge i 20 minutter

Kog spaghetti

skaermbillede-2016-12-19-kl-18-24-50

Retten er nu klar til servering – velbekomme 🙂

skaermbillede-2016-11-29-kl-22-44-15

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hvorfor gør vi ikke bare deller moderne?"