Behandling af min løbeskade

Kort workout med masser af puls

Endnu en lille workout fra mig til jer. Jeg skal lige vide, om de her små workouts er noget, som I gerne vil have på bloggen? Jeg nyder at give dem videre, og selvom de er meget simple, så håber jeg, at I kan bruge dem. Jeg ved godt, at nogen måske sidder og ser lidt underlige ud i hovedet, når jeg skriver navnene på øvelserne, men jeg har desværre ikke endnu regnet ud, hvordan jeg skal få tid til at lave videoer til bloggen. Blogging er en hobby for mig, og ikke mit arbejde, hvorfor jeg ikke har alt min tid at investere i det, desværre. Jeg håber alligevel, I kan bruge det. Man kan nemt ved at søge på navnet af øvelsen se dem udført på youtube!

img_89411 runde: 

100 boxjumps 

100 Kettlebell swings 

Udførelse af rutinen:

10 omgange af 10 boxjumps efterfulgt af 10 kettlebell swings uden pause. 

Maks tid på runden:

10 minutter. 

2 runde: 

25-20-15-10-5 gentagelser af både jumpsquats og sit-ups. 

Udførelse af rutinen:

25 jump squat, 25 sit-ups, 20 jump squat, 20 situps, ………, 5 jump squat, 5 situps uden pause. 

Maks tid på runden:

10 minutter. 

3 runde: 

20, 15, 10, 5 gentagelser af både pull-ups og kettlebell thrusters. 

Udførelse af rutinen:

Som runde 2 blot med disse to øvelser i stedet. 

Maks tid på runden:

10 minutter (Det bliver nok nødvendigt at holde pause undervejs i pull-ups) 

4 runde: 

Tabata af 5 minutter – airsquat og armbøjninger. 

Udførelse af rutinen:

20 sekunders airsquat, 10 sekunder pause, 20 sekunders armbøjninger, 10 sekunders pause…. Forsæt uden pause i fem minutter. 

Rigtig god workout 🙂

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behandling af min løbeskade