Om at tage den store beslutning

Kødfyldte peberfrugter og bagt squash med strejf af lime

Aftensmaden i dag bestod af kødfyldte peberfrugter og bagt squash med strejf af lime. Opskriften deler jeg selvfølgelig med jer.

skaermbillede-2017-08-01-kl-18-58-56

Kødfyldte peberfrugter – nemt og lækkert: 

500gram 4-7% oksekød

3 peberfrugter

1 mozzarella ost

3 forårsløg

1 fed hvidløg

1 rød løg

2 gulerødder

1 æg

1 tsk. salt

Fremgangsmåde: 

Toppen af peberfrugterne skæres af, og “indmaden” fjernes.

Forårsløg, løg, mozzarella, gulerødder og hvidløg henholdsvis snittes, rives og presses ud i kødet

Ægget klækkes ud i farsen, og salt tilsættes

Ælt ingredienserne sammen til en fars

Fyld peberfrugterne med kødet

Bages i ovnen i 30 minutter ved 220 grader varm luft

Squash med limestrejf 

1 squash

2 tsk havsalt

2 tsk basilikum

Godt med olivenolie

1 lime

Fremgangsmåde: 

Squashen skæres i stave

Kom squashen i en plastikpose og tilsæt olie og krydderier samt pres limesaft ned i posen

Bind en knude på posen og ryst den, således olie og krydderier fordeles på squashen

Åben posen og fordel squash på en bageplade

Bages 30 minutter på 220 grader varm luft

skaermbillede-2017-08-01-kl-18-58-41skaermbillede-2017-08-01-kl-18-58-48skaermbillede-2017-08-01-kl-18-59-03

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at tage den store beslutning