Fra mig til jer - workout

IVER DENMARK – nyt nordisk brand

Jeg er ved at være ved vejs ende i en rimelig hektisk weekend. Den har primært stået i plejens tegn, hvorfor jeg er ved at være godt øm i benene. Fredag havde jeg valgt at tage en aftenvagt på plejehjemmet lige efter en dagvagt på sygehuset, hvilket resulterede i en dag med 16 timers arbejde. Ikke nok med det havde jeg en dagvagt igen kl. 7:00 lørdag morgen – og i aften hedder det nattevagt fra 23:15 til i morgen kl. 7:30.

Det er min første nattevagt nogensinde, hvilket jeg er en smule nervøs for, da jeg normalvist tilstræber at ligge i min seng kl. 21:00. Altså 2 timer før end jeg skal møde i aften. Til gengæld tænker jeg, at det bliver den fedeste følelse at kunne gå hjem og sove i morgen tidlig, når alle andre møder mandagstrætte ind.

Heldigvis kan jeg glæde mig med, at jeg de næste to uger kun har 3-dags uger i praktikken, hvorfor jeg endelig får en masse tid til at se min kæreste. Det har fungeret ret godt som gulerod i denne weekend!

Så alt andet lige en hård men faktisk overraskende positiv og lærerig weekend både på det personlige men også faglige plan.

001

Når vi er ved skarp strukturering og tidspres, så vil jeg faktisk gerne lige give den op for et nyt brand. En god og ambitiøs bekendt har valgt at kaste sig ud i at producere ure.

Hele ideen bag urene var, at entreprenøren fik en fornemmelse af, at mange brands var blevet for mainstream, hvorfor der manglede noget nytænkende på markedet. Ikke bare er urene sindssygt flotte, og der er kælet for detaljerne, men også kvaliteten er i top med materialer fra Schweiz og ridsefrit glas af safir.

Det, som jeg personligt synes, er det fedeste ved uret, er, at de bliver så personlige, fordi der er integreret springbar rem, som gør det let at skifte remmen uden at skulle bruge værktøj, samtidig får alle, som køber et ur i brandes kickstarter periode indgraveret deres initialer på bagsiden af remmen.

Min ven er studerende og har derfor lavet en kickstarterkampagne for at indsamle kapital til produktionen. Denne kampagne kører fra 9/5-8/6, hvor prisen på uret er 899,- kr. mod de 1850,- kr., som uret efterfølgende vil koste.

Jeg synes, at det er en sindssygt god ide – og jeg har den dybeste respekt for det arbejde, der er lagt i at videreudvikle på et produkt.

Jeg tillader mig at smide et link til kickstarterkampagnen, hvor man kan tjekke de nordiske ure ud – og bestille et hjem til en favorabel pris!

Find kickstarterkampagnen HER!

Sindssygt godt arbejde, IVER!

Jeg håber, at I har haft en fornøjelig weekend og vil tage godt imod dette nye brand.

På billedet er det mest feminine af urerne. Der findes tre modeller. Et til enhver smag 🙂

 

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra mig til jer - workout