Chili con carne

Hokkaido suppe

Jeg havde fri klokken 11:00 i dag. Jeg var så træt og frossen, da jeg kom hjem. Jeg er VIRKELIG, som i virkelig virkelig, en frossenpind. Så hvis det regner og blæser, så er det helt sikkert, at jeg sidder helt blå i huden.

Derfor havde jeg lyst til suppe. Jeg har længe ikke været den store suppe pige, hvilket, jeg tænker, skyldes, at jeg har arbejdet på et plejehjem lidt for længe, hvor aftensmaden altid har været klar suppe med kød og melboller.

Men noget stærkt og varmt var vitterligt det eneste, jeg kunne spise i dag. Suppen er en smule mere tyk i konsistensen end en klar suppe og kan på sin vis godt minde om en tynd mos, hvorfor jeg også føler, at jeg bliver mere mæt.

skaermbillede-2017-09-13-kl-21-05-36 skaermbillede-2017-09-13-kl-21-05-45

Ingredienser: 

1 hokkaido (700 gr.)

1 mellemstort løg

4 fed hvidløg

1 halv rød chili

1 tsk. stødt chili

1,5 dl mælk (Jeg brugte mini)

1 tsk smør

Salt

Fremgangsmåde: 

Hokkaidoen skæres i tern (med skræld) og løg samt hvidløg skæres også i grove tern

Det hele sauteres på en pande ved høj varme – ganske kort

De sauterede ingredienser hældes i en gryde og koges sammen med chili i 20 minutter

Vandet hældes fra gryden

Indholdet blendes til en fin mos – jeg brugte en stavblender hertil

Mælk, smør og stødt chili tilsættes, og suppen omrøres

Herefter smages suppen til med salt

Suppen varmes kort op igen, indtil den har en passende temperatur

Portion:

Suppe til 3 personer

Kalorieindhold: 

312kcal i hele gryden

   

1 kommentar

  • It’s your work, still, that you should inform government
    about your overall money and profitable.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chili con carne