Madplan

Historien om første date: På alle måder en våd aften

Det var ikke just en af de der kærlighedsfilmscener. I ved en af dem, hvor to mennesker støder ind i hinanden og kigger på hinanden, og så siger det bare klik. Nej sådan var det sgu ikke.

1

Det var faktisk på mange måder lidt mere vådt.

Altså hele historien bagved er en egentlig meget sådan skæbneagtig. Min kæreste har jo alt den tid, som jeg har kendt ham, boet i København, men han er oprindeligt fra Jylland. Han havde så sidst i oktober været på en familieferie, hvorfor han var fløjet retur til Billund. Vi havde begge installeret Tinder på vores telefon. Min var sat ned til en distance på 7km. Hvorfor lige 7, I don’t know!

Min kæreste kørte så forbi Aarhus, hvor jeg boede i nærheden af. Det vil altså sige, at vi matchede, da han kørte forbi. Det var en lørdag aften, og jeg var sammen med Theo. Vi holdte lørdag på bedste Theo/Nino vis, sådan noget med at ligge og flade ud på sofaen, kigge i vores telefon og se dårlig reality. Jeg havde så besluttet mig for at tage et bad, men Theo mente, at nu skulle vi have gang i min Tinder. Derfor placerede hun sig på gulvet ude på toilettet, mens jeg var i bad. Igennem forhænget dikterede jeg så, hvad Theo skulle skrive til det nye tinderoffer.

2

Jeg sagde: “Skriv til ham: Jeg kan rejse hele verden rundt uden at flytte mig fra mit hjørne! Hvem er jeg?” – og han svarede: “Hvis du skal sende mig et brev, skal du også skrive noget sødt!” – og lige der vidste jeg bare, at han var noget ham her.

Herfra stoppede det sukkersøde så ligesom også…..

Kort efter vores samtale var begyndt, smed han bomben: “Du skal bare lige vide, at jeg bor i København!”. Hvaaaaaa f*ck altså. Nu synes jeg lige, at han var så sjov, og så bor han i København. Burde der ikke være en regel om, at man slog sin Tinder fra, når man tog væk fra sin by.

Men jeg forsatte med at skrive med ham, fordi han var så åndssvag. Det kunne jeg virkelig godt lide. Theo sagde så: “Jeg skal til en fødselsdag i København om 14 dage. Du skal med!” – og jeg tænkte: “Nej!”. Manden kunne jo dybt seriøst være øksemorder eller værre…. En helt anden.

Vi forsatte dog med at skrive, fordi vi havde det bare så sjovt på skrift. Så jeg bestilte sgu en togbillet.

Theo og jeg drog til København, og planen blev, at jeg skulle gå ud og spise med ham – og hernæst skulle Theo og jeg mødes på en natklub.

Togturen blev brugt på at lægge make-up og krølle hår, men toget var selvfølgelig forsinket, hvorfor jeg var nødt til at udskyde daten. Da jeg så fandt frem til, hvor Theo og jeg skulle overnatte, fik smidt mine ting og hoppet i den planlagte kjole , fik en mindre tøjkrise, prøvede tre forskellige kjoler, besluttede mig for den første igen og gik ud af døren, begyndte det at styrte ned. Som i himlen åbnede sig. Jeg kunne heller ikke finde busstoppestedet, og måtte derfor endnu engang fortælle, at jeg kom senere end planlagt.

3

Da jeg endelig nåede Vesterport Station, hvor vi skulle mødes. Stod den her høje og flotte fyr under en paraply og smilede. Der nærmest sværmede sådan en rolighed omkring ham, hvilket fik mig til at reflektere over, om jeg er et dårligt menneske, eller om han var udsædvanelig. For jeg havde været pissed, hvis jeg skulle stå i regnvejr og vente på en date. Jeg formentlig kun ville se en gang.

Nå men vi gik til den her fancy restaurant, hvor de kun snakkede engelsk. En tidligere kæreste har engang sagt til mig, at jeg snakker dårligere engelsk end tyrkerne i Alanya, som forgæves forsøger at få gæster ind på bar. Hvorfor jeg tænkte: FUCK FUCK FUCK! Jeg valgte taktikken at agere den lille artede dame, som lod manden snakke, og jeg ønskede i mig selv, at han var gentleman nok til at varetage alt kommunikation med personalet.

Hurtigt fik vi en starter cocktail efterfulgt af en flaske vin. Ganske snart skulle jeg se mig selv lettere beruset (Læs: FULD), hvilket betød, at jeg kvævlede løs. Inden vi skulle gå var jeg nødt til at gå ud at tisse, og jeg har aldrig i mit liv været så angst for at snuble over mine egne fødder. Godt beruset og på tårnhøje hæle.

Da jeg kom tilbage, sagde han til mig: “Jeg kan ikke vente med at komme ud herfra, så jeg kan kysse dig!” – og jeg kunne mærke, hvordan varmen spredte sig i krop. Om halvdelen af det var alkoholens skyld. Svar skyldig. Vi var ikke meget mere end trådt ud af døren, da han rev mig ind til sig og gav mig århundredets kys. Det hele passede bare sammen.

4

Vi forsatte videre på en cocktail bar og drak endnu en drink, inden han afleverede mig på en natklubben, hvor jeg skulle møde Theo. Foran natklubben kyssede vi farvel. Det føltes mærkeligt, fordi vi vidste jo ikke, om det var sidste gang, at vi havde set hinanden.

Da jeg kom ind til Theo, sagde jeg som det første: “Ham vil jeg være kærester med!”. Hun kunne nok godt høre, at jeg var rimelig fuld – og tog det nok ikke lige så højtideligt. Hun var fuldstændig ædru, hvilket jo ikke duede, når jeg var i level 100. Så som den soldariske veninde jeg er, tog jeg hende med op til fri bar og bestilte i øvrigt 6 jägerbombs. Hvad jeg nok ikke skulle have gjort var at drikke det samme som Theo, fordi jeg blev virkelig fuldere og fuldere. Det var på alle måder en episk bytur, men ud på natten besluttede jeg mig for, at jeg skulle da hjem til min date og sove. Godt fuld ringede jeg ham op og tog hjem til ham med en taxa. Jeg skal gerne være ærlig at sige, at jeg havde overvejet det, inden jeg var taget afsted på daten, hvorfor jeg havde pakket en taske med ting, så jeg slap for walk-of-shame dagen efter.

5

Da jeg kom hjem til ham, stod han og så dejlig ud. Vi gik ind i soveværelset – og BANG, jeg faldt i søvn. Hvordan jeg har set ud, mens jeg sov, tør jeg ikke tænkte på. Sikkert med åben mund og savl ud over det hele. Jeg var ihvertfald ikke så pæn dagen efter, da jeg vågnede fuld af skam over, at jeg havde været så fuld, da jeg kom. Helt seriøst jeg var faldet i søvn 10 sekunder efter, at jeg var trådt ind.

Jeg kunne slet ikke komme hurtigt nok ud af døren. Jeg fandt helt forvildet et tog, som kørte mig til hovedbanegården, hvor jeg havde aftalt at mødes med Theo. Jeg pis frøs, fordi alt det tøj, som jeg skulle have med for at undgå walk of shame. Det havde jeg glemt, så egentlig havde jeg bare båret rundt på en tom taske dagen før. FLOT.

6

Theo og jeg gik på Sunset og spiste, hvor jeg også fandt det passende at skifte tøj. Altsammen foran en gruppe drenge på 13-14 år. Og her havde de bare gået og troet, at de skulle ind på hovedbanegården og have en slatten burger på en kold søndag. Men nej nej – tilværelsen kan overraske.

Da jeg langt om længe kom hjem til mig selv i Aarhus, gik der ikke længe, før jeg fik en besked fra ham. Mildest talt tænkte jeg WTF! Jeg havde været det mest ucharmerende og fulde menneske ever, hvordan kunne han helt seriøst finde på at skrive til mig.

Inden jeg overhovedet kunne svare, måtte jeg facetime Theo og fortælle det. Hendes reaktion var også meget WTF-agtig.

7

Det endte dog meget godt, fordi 14 dage efter tog jeg en weekend over til ham – og siden da, ja der er det faktisk gået ret lykkeligt og mindre beruset for sig.

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan