Stegt havregrød?!

Happy ending (på den uskyldige måde)

Jeg startede min dag virkelig træls. Jeg var i psykopat dårligt humør, da jeg stod op. Målingen hos min træner, Dennis, i går gav bagslag i dag, og jeg var bare træt af alt. Det er helt ekstremt demotiverende at skulle starte forfra! 🙁

Det hjalp heller ikke synderligt på humøret, at jeg i morges prøvede min første yogatime nogensinde, hvilket ikke just er mit rette element. Jeg er virkelig ekstremt stiv og synes bare, at det gør decideret ondt? At sende mig afsted til yoga er lidt som at lade en elefant gå på line. Det var min veninde, som havde lokket mig med, og vi har ikke set hinanden længe, så det var en let måde at få set hinanden på, da vi kunne mødes om noget vi begge har til fælles, nemlig træning. Det var bestemt dejligt at se hende!

Jeg havde planlagt, at jeg skulle være ekstremt produktiv hele dagen, men gik hjem og var sur og tvær? Alt var bare sindssygt irriterende! Jeg valgte derfor at give mig i kast med ting, som jeg finder ro i og nyder at lave så snart, jeg har tid tilovers.

Skærmbillede 2016-04-28 kl. 21.12.37.png

Til aften havde jeg en træningsaftale med min bror, og jeg var kommet i langt bedre humør. Jeg løb ned i fitnesscenteret, da jeg også havde misset mit spinningshold fra morgenen af (FORFANDEN DA!!?!?!?!)

Min bror og jeg kørte overkrop, og jeg havde en totalt succes. Jeg bænkede 1 sæt af 12x40kg., 2 sæt af 12x45kg., 1 sæt af 1x50kg. og 1 sæt af 4x60kg. – ydermere kørte jeg indimellem hvert sæt 6 chin-ups! Efter træning løb jeg hjem igen – så dagens træning endte med at bestå af 10km. løb, overkropstræning og en times hygge yoga! 🙂

Jeg synes, at det er vigtigt at nyde alle dage og være glad! Jeg forsøger derfor altid på at sige følgende 3 ting til mig selv:

  1. Har jeg et helt hold af gode mennesker i mit liv, som kun vil mig det bedste? JA! 
  2. Er jeg sund og rask? JA!
  3. Kan jeg klare mig selv og stå op hver morgen? JA! 

I virkeligheden har de fleste af os jo alt, hvad vi overhovedet kan bede om, og jeg er så taknemmelig for hver dag, jeg får! Der er mennesker i verden, som ville give deres arm for én af mine dårlige dage!

Der er derfor ikke andet for end at gøre HVER DAG til sin yndlingsdag! I sandhed en happy ending (på den uskyldige måde)!

Håber jeres dag har været god! <3

Skærmbillede 2016-03-20 kl. 22.15.54

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stegt havregrød?!