Dagen program til løb og overkrop

Give-away: Proteinbarer

Jeg har i anledning af Bodylabs nye lancering af Superior proteinbarer fået lov til at lave en give-away på denne nye bar, som endnu ikke har ramt markedet!

img_0758

Det vil jeg selvfølgelig meget gerne forkæle én af jer med!

Derfor har du nu meget nemt muligheden for at deltage i konkurrencen. Jeg tænker, at du skriver en kommentar med en ting, som har gjort dig glad i dag! (Husk at opgive din rigtige mail – da jeg kontakter vinderen direkte på denne)

img_0759 img_0760

Baren er superlækker – og jeg elsker at have dem med i tasken, hvis sulten melder sig på farten!

Konkurrencen slutter lørdag, hvor vinderen vil modtage svar 🙂 Find baren HER

skaermbillede-2016-11-29-kl-22-44-15

   

105 kommentarer

 • Amalie

  I dag glæder jeg mig ved tanken om, at der nu kun er 20 dage til min bedre halvdel kommer hjem. Med et job til søs og udmønstringsperioder på 3 måneder af gangen, er det ikke meget vi ser til hinanden. Jeg er dog sikker på, at det i sidste ende styrker vores forhold, selvom det nogle dage er hårdere end andre… ❤️ Jeg læser til sygeplejerske og bruger meget af min tid på studiet, hvor jeg er færdig til januar. Og selvom jeg har masser at se til, kan jeg ikke undgå at savne min søde kæreste, hver eneste dag. Derfor ville jeg elske at overraske ham, når han langt om længe kommer hjem d. 20. april, med disse lækre barer, som snack og før/efter træning 💪🏼👅 Er ikke et sekund i tvivl om, at de ville falde i god jord!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Måske jeg stadig kan nå at være med, prøver chancen denne 1.april!
  Jeg har faktisk været glad hele dagen igår/natten/imorges, but why?
  Jo, fordi jeg blev bekræftet i at jeg sagtens kan have en stram kjole på uden altid at ende i et par jeans og en løs top, for at skjule maven og den flade ombyggede røv man har. Jeg har oftest ladt vær med at tage stramt på, for så fyrene mine “deller”, som jo bare er former. Men igår gjorde jeg det så og havde en fantastisk aften/nat, hvor mange fyre/mænd komplimenteret min krop og ikke mindst kjolen! Jeg er stadig høj på oplevelsen og har et stort smil på læben tiltrods for lidt tømmermænd, men nu tør jeg tage stramt på oftere og er blevet bekræftet i at der intet er GALT med min krop og jeg sagtens kan bærer stramt med god samvittighed og uden at være flov.
  Kæmpe selvtillidsboost for en usikker pige, så smilet er stort og det vil det være resten af weekenden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine M

  Jeg blev SÅ glad da jeg i morges stod på vægten og havde tabt mig yderligere, derefter tog jeg afsted til dagens første træningspas , så på job og så videre til sidste træningspas – som jeg i øvrigt rockede for vildt til trods for kalorieunderskud . Det gør mig glad – Fantastisk dag !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg blev SÅ glad da jeg i morges stod på vægten og havde tabt mig yderligere, derefter tog jeg afsted til dagens første træningspas , så på job og så videre til sidste træningspas – som jeg i øvrigt rockede for vildt til trods for kalorieunderskud . Det gør mig glad – Fantastisk dag !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  FE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schmidt

  At jeg fik en sød besked fra min dansklærer, da jeg er meget nede og stresset for tiden. Det betyder meget, at hun tænker på mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine P

  En løbetur gennem København i short i det fineste danske vejr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Adil Mirzakhanova

  Jeg var glad i dag, da jeg sad på min altan i aftensolen og spiste en peanut butter/jam samdwich efter en lækker træning tidligere på dagen med min søde veninde 🙂

  /Adil <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ros fra chefen og fredagsbar med fantastiske kollegaer! Så er det sjovt at gå på arbejde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  Jeg er glad for, at jeg er startet med træning i starten af marts. jeg er også glad at det er dejligt vejr, endelig (VARMT/SOL) her i Grønland. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  En gammel veninde kom forbi og malede og vi hygge snakkede en masse ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Marie

  Det der har gjort mig glad i dag var en tur ved min frisør 😊 Da min far ligger og er meget syg var det rart lige at kunne få noget nyt energi. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  At jeg er ved at finde mig selv, finde ro i ny livsstil og har fornyet energi og kærlighed til mig selv. Dette gør mig så glad i låget i dag 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det gør mig glad, at jeg snart er på vej til på weekendtur skønne København med min dejlige familie. Vi skal både bare nyde hinandens selskab, samt besøge noget familie, som vi ikke har set længe. Og jeg glæder mig!! Min familie gør mig glad ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • janni

  det gjorde mig så glad i dag da jeg fik 12 i samfundsfag 😀 vejret er fantastisk det gør bestemt ikke dagen værre. god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vågnede op i min kærestes seng med en sms om at måtte få pizzaresterne fra hans køler med på madpakke i dagens aftenvagt, det var sgu sødt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B.

  Jeg er glad i dag, fordi jeg laver mit eget lille triathlon i dag – det er et skidt nærmere det rigtige triathlon til august !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria bardrum

  Det som har gjort mig glad i dag er at jeg har laver mit eget lille Triathlon i dag – et skidt nærmere til den rigtige Triathlon i august 🏊🏼‍♀️🚴‍♀️🏃🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  Det gør mig glad i dag at kunne hjælpe en ældre svagtseende kvinde med hendes indkøb samt at kunne se hvor taknemmelig hun er for at jeg kommer forbi og sludrer med hende. Det er glæde! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Hausted

  Jeg har brugt tid med min mor i dag. Hun er min bedste ven og jeg elsker at bruge tid med hende. Hun gør mig glad ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  I dag har jeg fået styr på næste måneds gruppemøder med eksamensgruppen på universitetet. Det har gjortmig glad, da der nu er struktur på min hverdag, og dagene ikke er så uoverskuelige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Det har gjort mig glad i dag, at jeg har så mange dejlige mennesker omkring mig, som alle har fået taget stilling til organdonation! Det er en hjælp på vejen til, at jeg forhåbentlig kan få en ny lever inden for en overskuelig tid. Ventetiden er lang og sej! Men med de dejlige folk omkring, så gør det mig glad 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min kæreste kom uanmeldt med et påskeæg, der indeholder min yndlingschokolade. Det gør mig glad, at han kender mig så godt og tænker på mig. Jeg er generelt hver dag glad og taknemmelig over de skønne mennesker, jeg har i mit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er blevet glad af en god gang morgenboksning med min gode veninde! Bedste start på dagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  I går aftes besvimede jeg i et angstanfald til træning. Jeg skammede mig.
  I dag gør det mig glad, at jeg holder fri og kan ligge og se Netflix helt indtil, at mine yndlings piger kommer og passer på mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Det gør mig glad at glæde andre❤️ Små ting som at smile til buschaufføren eller ringe til en butik og sige tak for god behandling når jeg kommer hjem, istedet for altid kun at ytre sig når man ikke er tilfreds. Det gør mig glad at sprede glæde🙏🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Ansbjørn Hilton

  Det er fredag, solen skinner udenfor og jeg går en god weekend i møde! Solens stråler gjorde mig glad i morges og jeg går derfor stadig rundt med et smil på mine læber, selvom alarmen ringede klokken 5 i morges 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line C

  Det der gjorde mig glad i dag, var at jeg valgte at tage afsted til mit håndboldholds sidste håndboldtræningi denne sæson – til trods for at jeg var forhindret i selv at træne, tog jeg afsted for at være sammen med verdens bedste håndboldveninder – og hold da op det giver mig så meget energi!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke prenant

  Det gjorde mig glad at der efter en god træning ventede en stor skål havregrød mmm og selvfølgelig at der bliver 20 grader senere 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg var til mega modeshow i Odder med min søster og der underholdte smadremanden aka Søren Østergaard, det gav smil på løb læben. Det var rart med lidt søster kvalitetstid i en ellers lidt triviel bachelor skrivning i sygepleje – litteratursøgningen er meget kedelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det gjorde mig glad at vågne op ved siden af min kæreste <3
  Og så gør det mig glad at tænke på, at jeg skal til bryllup i weekenden – alt er love 🙂 Og solen kommer vist til at skinne i dag! Og det er fredag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Har fået gjort rent – ikke det sjoveste, men fed følelse når det er gjort 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Linder Hansen

  Det der har gjort mig glad i dag var da jeg fik afleveret min skriftlige eksamen på modul 3. En kæmpe lettelse at være færdig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  En ting, der gjorde mig glad idag er, at jeg nåede det alt det jeg ville. Jeg havde planlagt en træning, et foredrag og en venindeaftale til om aftenen og var ikke sikker på at nå det hele. I stedet for at droppe én af tingene, så blev cykelturen op af Ny Munke lige taget i et ekstra gear, og så passede det hele. Følelsen af ikke at gå på kompromis med de ting, jeg gerne ville nå – så er bliver dagen altid god! (Selv i regnvejr) 👌🏼🕺🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Det der har gjort mig glad i dag var at snappe med bedste veninde som jeg ikke har set siden sidste år☺ Men det fungere for os ikke at ses så tit men når vi så gør kan vi snakke om alt og intet uden det bliver akavet ❤ Det er derfor hun stadig er min aller’ bedste veninde og ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden hende.. Også at høre fra hende og se/snakke med hende igen er bare helt fantastisk og ugens højte punkt!😘❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  En ting der har gjort mig rigtig glad idag, er at se min far. Efter jeg er flyttet, ses vi ikke så ofte. Men idag mødtes vi og gik en tur samt besøgte den sorte diamant. Jeg elsker hvordan han både kan være min fjollede far, men samtidig én jeg kan støtte mig til , til hver én tid. Så ja, jeg er bare fyldt op af en rigtig dejlig dag 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Har fået slappet helt af her til aften med tændte stearinlys, dyne og Netflix. Bare en en god gang mig-tid, og hvor har jeg nydt det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det gjorde mig sindssygt glad, at det var lyst, da jeg skulle hjem fra arbejde kl 19 – uanset at det var gråt og i regn, så var det lyst, hvilket bare er så skønt!☀️☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har sagt mit job op og har de sidste dage på arbejdet nu her – og så bliver man altså glad når kollegaerne fortæller at de kommer til at savne en :DD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det må være da min kæreste foreslog pizza til aftensmad 🍕😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Det bedste i dag, var at min lillesøster endelig kom op til mig i min lejlighed til søster weekend – det eneste jeg har ventet på denne uge 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine

  Har fået nøglen til min nye lejlighed.. 🎀 Hvilket jeg har glædet mig rigtig meget til, da det er en slags “ny start” for mig 👌🏼😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Noget som jeg virkelig har haft optur over, er at jeg begynder at kunne forstå noget af det stof som alle kæmper med på uni 👏🏻 Det er måske ikke så vildt eller nega fedt, men jeg synes det er dejligt at noget begynder at give mening når man har kæmpet med det i flere måneder 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det der har gjort mig allergladest i dag, var at droppe den planlagte træning, for i stedet at være sammen med min veninde. Selvom vi begge to bor i samme by, kan det nogen gange være svært at ses med to pressede kalendre, og så sætter man blot endnu mere pris på de timer man har sammen ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Min søn, da han fik øje på mig ude på fortovet, efter at hans far havde hentet ham i børnehave. Og han kom løbende hen til mig med et mega smil på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Det må være, at vi i min familie idag har været samlet i anledningen af min søde mormors fødselsdag 🇩🇰😁🍷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Det der har gjort mig glad i dag er, at jeg endelig har fundet ro i mig selv. Jeg har lært at slappe af i min egen krop, hvilket har medført at jeg nu også kan slappe i andres selskab 😍 Det føles fantastisk, og det gør mig så glad – også i dag 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg er så glad og taknemmelig for at alle dem jeg holder af og elsker er sunde og raske OG glade i livet. Findes der noget bedre?

  Og nå ja! Min kæreste og jeg har efter lang tids søgen, endelig fået vores drømmelejlighed i midtbyen i dag – hurraaa, for sommer i Århus C 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg havde en dejlig snak med min mor i telefonen, hvorefter min kæreste kom hjem. Vi sad længe og snakkede over vores take-away aftensmad. Det gør mig rigtig glad at snakke med mennesker som jeg virkelig holder af og nyder deres selskab 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Har generelt haft en virkelig dejlig dag! Men det der nok har gjort mig allermest glad i dag var en lang gåtur med min mor, hvor vi lige fik vendt hele verdens situationen. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Det gjorde mig glad i dag at gå en lang tur med min kæreste i dejlige Århus- ja det lyder banalt, men det er sku altid hyggeligt med en lang gåtur hvor der kan blive snakket en hel masse 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Jeg havde besøg af min skønne mor i dag og ovenpå en ret svær dag, så var det bare lige det jeg havde brug for! Det gjorde mig glad og jeg er noget så taknemmelig over at have en så skøn kvinde i mit liv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Det der har gjort mig aller mest glad idag er, at vi har fået afleveret vores minibachelor, og derfor går til weekend med god samvittighed. Med flere bump på vejen er det svært at få armene ned 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasja

  En ting? Den er faktisk mega Svær, for jeg har det så fantastisk fortiden, at jeg ser nærmest positiv i alt! (Mega klamt, i know😁) MEN! Hvis jeg skal vælge, må det være mit nye arbejdssted. De holdte 8 års fødselsdag idag, hvor jeg fik mødt de fleste kollegaer(er der søndag, så ser for det meste kun chefen) og alle er så skid hamrende søde, og bare tager imod en, med åbne arme! Hvad mere kan man ønske sig? Er sikker på, jeg har fundet det helt rigtig sted for mig😍
  Og nåh jov, så fik vi lækre håndmadder og pandekager til dessert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gro

  Det det gjorde mig glad I dag var at tage varme og tørre pyjamasbukser på, da jeg kom hjem helt våd og kold… Uhh det var rart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gro

  Det der gjorde mig glad i dag var da jeg kunne tage varme pyjamasbukser på, efter jeg kom hjem helt våd og kold… Uhh det var rart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det gjorde mig glad i dag, at jeg endelig fik nøglerne til min EGEN lejlighed i Århus c, efter 1,5 søgen mens jeg har boet hos min mor OG at mit infektionstal endelig er lavt nok til, at jeg må komme i praktik i morgen (pædagog – børnehave) og kramme mine dejlige unger efter en uges sygdom.

  Tak for en dejlignog inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Pedersen

  Jeg gav et legetelt til min niece, da hun fylder 2 år i dag, og så se hendes ansigtsudtryk gjorde mig så glad helt ned i maven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Strauss

  Mine stamkunder på arbejdet gør mig glad hver dag og når man nærmest er blevet en stor familie i stedet for sælger og kunde ☺. Og selvfølgelig en god omgang træning som evigt og altid booster min energi og gør mig super glad 👏🏻☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  At blive mødt med krammere af børnene, i den vuggestue jeg arbejder i. Bedste start på en arbejdsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg hjalp en kvinde, som lige havde mistet en tæt pårørende og at få at vide, at jeg gjorde hendes ellers triste dag lidt bedre, gjorde mig virkelig glad!😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ariane

  At min mand tog med mig op at træne her til aften, da min motivation for at komme afsted var long gone… Så var det pludselig ikle så slemt ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hansen

  Jeg fik afleveret min modulopgave igår og er kommet igang med den mundtlige fremlæggelse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  den stepfit time jeg var til her til aften, wauw hvor er det bare fedt, når det hele det spiller 😍 (og pisse irriterende når det så ikke gør – men sådan var det heldigvis ikke idag)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Djudi

  I dag har jeg været op og give den gas i fitness centeret, trods jeg havde glemt mine sko 🙈 Det er super dejligt at komme i gang igen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg har lavet mit sidste interview til mit speciale. Det gik rigtig godt og var super givende, så nu er jeg klar til at give den gas med min analyse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Jeg blev rigtig glad i dag, da jeg for første gang i et par uger oplevede et reelt overskud i kroppen. Det blev udnyttet til en bomstærk træning og en endnu bedre følelse i kroppen 😃💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg blev glad, da en bekendt fra det Fitness World center, jeg træner i, komplimenterede min form! Jeg synes, det er SÅ sejt, når kvinder roser hinanden frem for at opføre sig som “konkurrenter” 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Nielsen

  Middagslur i skyggen ved poolen efter en god morgen med genoptræning 👌💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria stender

  idag da jeg vågnede så jeg frem til en lang dag i skolen igen igen.. som enlig mor har man aller mest bare lyst til at blive hjemme hos sin datter, jeg fik hende afleveret og kommer hen på skolen og får afvide at vi har fri typisk så sent, men jeg kom afsted ned i fitness centeret og tog mig en lang løbe tur og hentede min datter tidligt vi har nydt dagen med at bage og bare lagt i sofaen og hygget med dyner og film.. hver dag gør mig glad fordi jeg har hende ❤️ Men fordi vi fik fri idag på en dag jeg virkelig kunne mærke jeg bare skulle havde blevet hjemme gjorde min dag ekstra god! Og jeg er klar til sidste dag imorgen så det endelig er weekend og vi får penge på kontoen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dal Hansen

  Jeg havde morgenbrød og frisk frugt med på job idag og jeg gjorde SÅ mange medlemmer (i fitnessworld) rigtig glade – det er dejligt at kunne sprede glæde til andre – DET gør mig oprigtigt glad😄🙏👊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Jensen

  Efter en grå, kedelig og trættende dag på job, orkede jeg ikke træning her til aften. Men blev mødt af en masse glade ansigter i træningssalen og det endte med at blive en af de bedste workouts længe! Det har gjort mig glad og nu vil jeg have mad!!! 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Thomsen

  I dag under træning, fandt jeg ud af at jeg kunne tage mere i både mine skuldreøvelser, og benøvelser, samtidig med at min udholdenhed er blevet meget bedre. Det gjorde mig super glad og stolt over at min træning begynder at give pote 💪🏻 I dag mødte jeg en kvinde i netto som lod mig komme foran i køen ved kassen. Det gjorde mig glad, at møde så venlig et menneske, som tænker på andre og deres travlhed, fremfor kun at tænke på sig selv. I dag har jeg hjulpet med at aflægge et interview til en studiegruppe, til deres eksamensprojekt. Det gjorde mig glad, at hjælpe dem fordi jeg elsker at hjælpe andre. I dag har været en super god dag, og det gør mig glad ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Julie Jensen

  Jeg har i dag for første gang nogensinde sagt fra og respekteret min egen grænse. Jeg har altid været for flink til, at sige ja og det har fyldt rigtig meget i mit liv. Nu ved jeg, at jeg kan! Og jeg har mere rum til bare at være mig 😄😄 fantastisk dag!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  I dag gjorde det mig ekstra glad, at min bachelormakker og jeg, næsten er færdige med alle vores interviews og, nærmest vigtigst af alt, også næsten er færdige med at transkribere dem 🙂 Det fortjener altså en lille sejrsdans!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Blegdamsvej 29A, 7.-811

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Det gjorde mig glad idag at se min elskede mops Igen efter 4 dage. Flyttede hjemmefra sidste år og må desværre ikke have hund, så han bor hjemme ved mine forældre sammen med hans bedsteven Oskar (mine forældres hund). Det gør mig så glad at se ham og se hvor glad han bliver for at se mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  I dag er jeg blevet glad over, hvor søde og hjælpsomme kollegaer jeg har, og hvor gode vi er til at hjælpe hinanden, når der virkelig er en deadline, der presser på 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  En gang yoga redede min dag i dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren

  Jeg hentede min datter hjemme ved hendes mor i dag, fik den største krammer og to fødselsdagsgaver (den ene hjemmelavet) som jeg glæder mig til at åbne på lørdag, hvor jeg holder fødselsdag…Det kan man kun blive glad af ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min gruppe og jeg er endelig blevet færdig med vores eksamensaflevering, hvilket jeg har set frem til i laaaang tid! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monique

  Jeg har startet nyt arbejde som nyuddannet sygeplejerske på et plejehjem fyldt med dejlige mennesker! Det gjorde mig glad – OGSÅ idag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Tøttrup

  Har i dag været til intromøde på et forløb hvor jeg skal være mentor for en etnisk kvinde, og jeg glæder mig bare helt vildt til at komme i gang og hjælpe en kvinde, som ikke har andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Mødte min underbo i opgangen, der er en ældre dame, som fortalte mig at jeg så rigtig godt ud i dag – Så kan man da kune få et smil på læben 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg fik foretaget et vigtigt interview i forbindelse med mit speciale, så jeg nu kan komme videre i processen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Sidder i en hal og ser min datter spille basket, det er fedt at se hvordan de griner men samtidig er koncentreret, det gør mig glad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Har brugt dagen på at sidde hårmodel, for en der skal til svendeprøve lige om lidt. Det gør mig rigtig glad at hjælpe hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Thøgersen

  Jeg fik vasket vinduer inden sommeren rammer i morgen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle schumann

  En ting der har gjort mig glad i dag? Jamen hvor skal man begynde. 🙏. Glæde er et ord, som kan beskrives på mange måder. Det kan indeholde, smil, grin, tåre, lettelser, tilfredsstillelse og se andre glade. Det er måske underligt det her, men i dag skulle min næsten 93 årlige oldemor bisættes. I længere tid har jeg set hende lide og bare ønsket at få fred. Det er lige så smukt at velkomme en person til verden som at sige farvel til et menneske, der har levet et langt og godt liv. ❤. At få lov til at sige farvel til et nært menneske på en smuk måde, hvor vi alle var samlet var egentlig en glæde. For skal ikke længere se hende lide, vi alle var samlet, vi fik sagt farvel og på gensyn, en stor knude i maven har nu ændret sig. Og hun er ikke væk, men i hjertet og tankerne ❤. Glæde er også at sige på gensyn❤🙏

  Michelledagasdas@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Har i dag sendt udkast af min gruppes BA-projekt til vejleder i dag, med en god mavefornemmelse ☺👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg har gået tur i 2 timer, og i aften skal jeg til træning – det gør mig altid glad! Desuden fik jeg totalt grineflip midt i en forelæsning idag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det der gør mig glad er at jeg lige har afleveret min modul9 eksamen på sygeplejerskeuddannelsen I Silkeborg – OG at der kun er 19 dage til at min bedsteveninde kommer hjem fra sin praktik i Afrika 👶🏿❤🏥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  At få et ophold om at vi kan flytte før ind i vores nybyggerhus 👏🏼👌🏼 Det gjorde mig oprigtig glad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg mødtes med min skønne studiegruppe (som også er mine tætteste veninder) i dag, efter ikke at have set hinanden i ret lang tid pga. eksamensskrivning i andre grupper. Det var så skønt at få catchet op på hvad der er sket siden sidst ift. arbejde, dates, byture og nye/gamle fyre i vores liv 😄 Det var så dejligt, og har virkelig været savnet når man normalt ser hinanden hver dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg havde en rigtig dårlig start på dagen. Dårlig søvn, stress og var tæt på at misse bussen.. til gengæld skrev min kæreste en sød SMS og studiepigerne i skolen vendte mit humør rigtig hurtig ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Pr. i squat 💪🏼💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine H

  En dejlig samtale i telefonen med min mutti løftede mit humør lidt ekstra i dag! ❤🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten Pabst

  Min mor som altid er der for mig, hun har gjort mig ekstraordinært glad i dag.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Veinholt

  Jeg er SÅ glad i dag fordi vi har været til eksamen og klarede den rigtig godt! Så ville det være godt at gnave i en bar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har for én gangs skyld, hverken haft planer eller aftaler idag – det gjorde mig superglad, da jeg tænkte på det imorges! Idet jeg altid arbejder, studerer og træner meget, er dage som disse lige i øjet! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Hansen

  Det der har gjort min dag god og gjort mig glad er helt klart brunch med en veninde efterfulgt af en god omgang træning i fitness 🙂 #lækkerdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Andersen

  Idag er lidt af en gråvejrsdag, hvor alt egentlig er gået lidt imod mig, men så skrev min veninde en kort besked/peptalk – hvilket gør mig glad. Hvad skulle man uden gode veninder ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har løbet en god lang tur med min kæreste i morges. Det gjorde mig glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Min mor havde lavet lækker kaffe til mig i morges, inden jeg tog i skole. Det gjorde mig rigtig glad samt forbedrede min dag betydeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  En ting, som gjorde mig rigtig glad idag, var da jeg var i træningscenteret, og en venlig mand kom hen og hjalp mig med en øvelse, hvor min teknik ikke var helt rigtig. Elsker at man kan hjælpe hinanden med træningen, og få et godt grin med på vejen af folk med overskud i hverdagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen program til løb og overkrop