Dagens workout

Give-away: Lykke hoodie

Sikke en dejlig weekend det har været. Jeg er netop på vej hjem fra København, hvor jeg har været siden fredag aften. Jeg har haft nogle rigtig gode træninger i weekenden, spist bland-selv slik, set film og meget mere!

Især i går var en fantastisk dag, og det skyldes ikke mindst vejret. Det er helt utroligt, så glad i låget man bliver af solskin!

4

Her til overgangsfasen mellem forår/vinter-agtigt vejr og sommer har jeg fundet verdens lækreste hoodie i sand, som er god at have på under en overgangsjakke. Sådan en synes jeg, at én af jer skal forkæles med, hvorfor jeg i samarbejde med lykkebylykke.dk laver en give-away på sådan én!

For at deltage skal du skrive en kommentar med den størrelse, som du kunne tænke dig. Den findes i: ARMY, DARK GREY og SAND (se links), men i denne konkurrence er det en sand, som er på spil. Derudover synes jeg, at du skal fortælle mig din LYKKELIGSTE stund, du havde i weekenden!

3 2 1

Husk at opgive din rigtige mail, da vinderen kontaktes herpå! Vinderen trækkes d. 4. maj! Held og lykke 😉

skaermbillede-2016-11-29-kl-22-44-15

   

27 kommentarer

 • Monique Owens

  Jeg vil gerne vinde hoodien i sandfarvet i str S ❤ og min weekend blev afholdt i Italien – i varmen med hvidvin og masser af kærestehygge 🌸🍕🍇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Straarup

  Str. XS – den er super fed!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Jørgensen

  Medium 🙈
  Fejrede min lillesøsters konfirmation 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Hougaard

  Str S. Havde en fest med mine kollegaer til kapsejlads og efterfest 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg kunne godt tænke mig at eje en i str. L. ☝
  Og min lykkeligste stund i weekenden var i søndags. Min venindes dreng skulle døbes og jeg havde fået den ære at være gudmor for ham. 😍👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Sikke en lækker hoodie! Min lykkeligste stund i weekenden var, da jeg besøgte min familie i Polen. Det var ved at være over et halvt år siden, vi sidst så hinanden, derfor var jeg oprigtigt lykkelig, da jeg endelig fik lov at kramme dem alle igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min lykkeligste stund i weekenden var en gåtur i solen. Ikke den mest spændende du spørger til 🙂
  Str. L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg vil gerne vinde en strørrelse M.
  Min lykkeligste stund var at holde helt fri fra specialeskrivning i lørdags med god samvittighed. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Str L 🙏🏻 Min lykkeligste stund i weekenden var til kapsejlads da jeg var sammen med alle mine dejlige veninder og venner hjemmefra 😍🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia Chilicki

  Min lykkeligste stund var min tur til Polen med mine forældre, hvor vi fejrede min kusines 18 års fødselsdag. Jeg har ikke set min familie i Polen i over et halvt år, så lige der var jeg rigtig lykkelig. Jeg ønsker den lækre hoodie i en str. S 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg ønsker mig en hoodie i str L. 👏👏
  Min lykkeligste stund her i weekenden var igår, søndag. Min venindes søn skulle døbes og jeg havde fået den ære at være hans gudmor! 😍❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line C

  Min lykkeligste stund i weekenden, var da jeg mødtes med en veninde igennem 9 år. Til trods for op og nedture er vi der altid for hinanden – og det havde min veninde brug for i fredags. Drinks og god mad – alle timerne værd!!! (Ønsker mig hoodie i str L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line C

  Min lykkeligste stund i weekenden, var da jeg mødtes med en veninde igennem 9 år. Til trods for op og nedture er vi der altid for hinanden – og det havde min veninde brug for i fredags. Drinks og god mad – alle timerne værd!!! (Ønsker mig hoodie i str L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Størrelse M til mig (: lige nu er jeg L men ønsker at jeg snart kommer ned i en M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Valeur

  Størrelse M!😍 Hvor ser den lækker ud! Min lykkeligste stund i weekenden var at blive genforenet med mine forældre og lillebror igen, efter at de havde været på 1 måneds ferie i USA! Det var fantastisk at se dem efter så lang tid ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Andersen

  Str. M, ville være perfekt under min army jakke 😍 Min lykkeligste stund i weekenden, var at være ude at spise med mine veninder og gå en lang tur 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg ønsker mig den i Army i str. small 🙂

  Min lykkeligste stund i weekenden var helt klart, følelsen af at have læst alle lektier til mandag morgen, og derfor bare kunne køre ud til min veninde og være hele weekenden uden at skulle tænke på skolearbejde. Tænkte over det flere gange i løbet af weekenden, hvor rart det var bare at kunne holde fri og være sammen med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hansen

  Str S! Min lykkeligste stund var en lang gåtur med min hund og mor ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  MIT LYKKEligste moment i weekenden var helt sikkert da jeg sad til konfirmation i det skønne vejr og hørte min kusine fik den mest rørende tale af sin far – der blev jeg bare fyldt med glæde og lykke over at have så skøn en familie😊❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Army str. xs eller s! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Uhhhh den ville jeg gerne vinde i army, str. SMALL. :-))))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha Juhl Lund

  Jeg vil helt vildt gerne vinde i en str. XL 😍😍
  Min lykkeligste stund i denne weekend var da jeg fik besøg af mine forældre og 3 små søskende som jeg skulle passe i et par timer mens mine forældre var ude at se på en ejendom i nærheden ☺️ Vi fik lækker hjemmebagt jordbærkage, efter mine forældre er kørt prøver de lige lidt af deres ny købte tøj på imens jeg vasker op inden vi går på legepladsen i ca. 1 times tid også hjem og se en Klokkeren fra Notre Dame i sovesofaen med tæpper og kage.. 😘🍰
  Det er hygge med kage og glade børn ❤️💜💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Nøj, hvor ser den lækker ud! Jeg ville ELSKE at eje en magen til i en størrelse m/38.
  Min lykkeligste stund i weekenden? Hm.. jeg var ude for at hjælpe noget familie med at gøre deres have sommerklar, så for mig var den lykkeligste stund bare de timer jeg brugte i selskab med nogle af mine ynglingsmennesker. ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvitfeldt

  Størrwlse M 😍
  Tror min lykkeligste stund fra denne weekend var, da jeg efter en masse bachelorskrivning fik begivet mig ud og løb 5 km – det er længe siden mit knæ har kunne det 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Det var en god, men travl weekend, så belønningen var en jordbærtærte, lykke.
  Str.m

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Gaarde

  Nøj, en lækker giveaway! Hoodien ville helt sikkert komme i brug hos mig – jeg befinder mig lige nu på udveksling i Syd Amerika, og da jeg snart vender snuden hjem mod kolde Danmark, ville der være lækkert med lidt varmere tøj, haha. Min lykkeligste weekendstund var helt sikkert da jeg skypede med mine skønne familie! Jeg ønsker den sandfarvede..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Gaarde

  Nøj, en lækker giveaway! Hoodien ville helt sikkert komme i brug hos mig – jeg befinder mig lige nu på udveksling i Syd Amerika, og da jeg snart vender snuden hjem mod kolde Danmark, ville der være lækkert med lidt varmere tøj, haha. Min lykkeligste weekendstund var helt sikkert da jeg skypede med mine skønne familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens workout