Spinatwrap med kylling og grønt

Gå ud og vask din mund med vand og sæbe

Hurtigt et surt opstød, som forhåbenligt kan få de skyldige til at overveje, hvor umoden deres adfærd egentlig er.

Siden slut oktober 2015 har jeg stort set levet efter en kostplan, og jeg skal gerne indrømme, at jeg har spist mere kål, end hvad nogen mennesker gør igennem hele deres liv! For mig har det været meget vigtigt at differentiere min kost, således jeg ikke kørte død i det.. Det har resulteret i anderledes retter, som de fleste af mine bekendte har rynket på næsen af! Og det må de også godt!!!! 

Noget jeg dog ekstremt tit oplever er, at folk siger “AD” og “hvor er det ulækkert”. Uden at sige for meget, så kan jeg afsløre, at det muligvis er det mest provokerende, jeg kan blive udsat for. Det er måske at gå i små sko, men jeg synes simpelthen, at det er et tegn på dårlig opdragelse. 

Jeg er selv opdraget med, at man spiser, hvad der kommer på bordet, og vil man ikke have det, så må man gå sulten i seng? Jeg har altid været et meget sultent væsen, så jeg har altid spist, alt hvad der blev serveret (Sådan i store træk). Jeg udviklede også tidligt “voksne”-smagsløg? Hvilket har betydet, at jeg nærmest aldrig har fået en børnemenu i min barndom, men altid er strøget direkte nederst på menukortet og taget det dyreste. Ja mor og far – karma is a bitch 😉

Skærmbillede 2016-04-14 kl. 10.27.03

Jeg har bestemt også ting, som jeg af den ene eller årsag ikke er fan af. Eksempelvis kan jeg slet ikke drikke mælk. Det er smagen og konsistensen – som næsten får det til at vende sig i mig. Men jeg kunne da aldrig drømme om at sidde og pege fingre, lave opkastlyde og sige “ad”, hvis én jeg kendte drak et glas mælk foran mig.

Jeg har det sådan lidt, at kål, torsk og ris er måske ikke favoritten. FAIR NOK! Men “ad det lugter”, “det er klamt” og “det er en røv ulækker sammensætning'”?. STOP dig selv, gå hjem og aflever dine lommepenge til mor og far igen – og vask din mund med vand og sæbe.

Chokket over hvor umodne voksne mennsker kan være, kan virkelig gøre mig forarget, men jeg kan selvfølgelig godt se, at hvis man aldrig har været vant til andet end pasta med ketchup, så kan en spidskål virker ENORMT skræmmende??. Meeeeen kom nu lige op i gear. Det er mad – ikke en losseplads, vel?

Skærmbillede 2016-03-20 kl. 22.15.54

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatwrap med kylling og grønt