Styrken kommer indefra

Fødselsdagsbarn

Jeg havde fødselsdag i går.

En dag, som jeg ikke rigtig går så meget op i længere, men så alligevel når dagen er der, vågner jeg med lidt kriller i maven, fordi det er jo min dag. Min fødselsdag.

I går havde jeg min første fødselsdag i mange år, hvor jeg har en kæreste – og faktisk var sammen med ham. Jeg vågnede op, da lyset blev tændt på fuld smæk klokken 6:00 – og der var både sang og viften med et flag. Ydermere kunne jeg glæde mig ved, at han havde været ved bageren og købe nybagte rundstykker og jordbærtærte. Det var en virkelig dejlig morgen.skaermbillede-2017-08-10-kl-13-49-09Min kæreste tog i skole, og jeg tog til træning. Hele dagen gik jeg bare og hyggede herhjemme – og nød det gode vejr.

Da min kæreste kom hjem, tog vi en tur ind til strøget, hvor jeg kom til at gå lidt amok i mit yndlings kosmetik mærke! Vi sluttede byturen af med en is i tivoli. Jeg elsker tivoli, hvorfor jeg også har købt et årskort, som noget af det første, da jeg kom til byen. Hæ hæ! 

Resten af aftenen brugte vi hjemme, hvor vi spiste burger og drak vin på altanen. Alt i alt en dejlig fødselsdag.

Til sidst skal jeg vist også lige have sagt tak til alle jer, som har skrevet tillykke. Det betyder meget – tak! 🙂

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styrken kommer indefra