Falske øjenvipper - hvordan faen' og hvorledes?

Ferie 2017

Sidste år var jeg på min hidtil bedste ferie nogensinde. Jeg rejste i 3 uger med min bror, hvor vi halvdelen af tiden besøgte mine forældre på Korsika og resten af tiden var i Rom. Det var en blanding af campingferie og “storbyferie”, hvilket var helt perfekt.

Den ferie har affødt et behov for en ny tur (som er længere end en uge).

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er en camping-og-telt-pige helt ud i lilletåen. Jeg synes simpelthen ikke, at der er noget mere fantastisk end at sove i naturen og spise mad lavet på et gasblus.

billeddagbog-212billeddagbog-211-1billeddagbog-21-1min-traeningsuge-100-1et-stykke-af-himlen4-1et-stykke-af-himlen6-1

Men i år skal jeg prøve noget helt nyt! 

I går bestilte min kæreste og jeg 12 dages ferie til Malaga, hvor vi har lejet en lejlighed. Det er ligesom mellemvejen mellem charterferie og selvstændig campingferie. Sovefaciliteterne bliver rykket indenfor, men vi har stadig den samme frihed, som man har på en campingferie. Vi kan spise aftensmad til midnat og sove til middag, hvis det er det, vi har lyst til.

Jeg har aldrig før været i Malaga, men jeg synes, det virker som et spændende sted. Så jeg glæder mig. Mest af alt glæder jeg mig til at rejse med min kæreste, hvilket bliver vores første rejse sammen nogensinde. Det er også altid en lille smule spændende.

faelleslokum-og-luftmadras6-1et-stykke-af-himlen20-1rom-blev-ikke-bygget-pa-en-dag-forstaeligt-nok1-1rom-blev-ikke-bygget-pa-en-dag-forstaeligt-nok2-1rom-blev-ikke-bygget-pa-en-dag-forstaeligt-nok6-1

Vi fandt fly gennem momondo, hvilket betyder, at rejsen ikke bliver den dyreste. Et faktum både min økonomisk sans såvel som min bankrådgiver nok sætter pris på. Lejligheden fandt vi gennem airbnb, som heller ikke er særlig dyrt for en fuldstændig nyrenoveret bolig en spytklat fra stranden.

Vi satte turen op imod en charterferie på samme længde, hvilket kun gav os udgifter af halv størrelse.

Det bliver så fantastisk med sol og varme. Jeg glæder mig så meget.

Foran mig har jeg blot et praktikforløb, som jeg er sikker på, der kommer til at gå med lynets hast. Derefter flyver vi til sydens sol.

Hvis nogen af jer kender nogle ting og steder, som jeg bare se i Malaga, så send mig endelig en besked eller kommentar! Det er altid dejligt med personlige anbefalinger, og samtidig sparer det mig for at bruge en mindre formue på turen går til malaga bogen.

Hvor skal I hen på ferie?

skaermbillede-2016-11-29-kl-22-44-15

   

3 kommentarer

 • Freja

  Jeg har været i Malaga hvert år siden 2007. Mine forældre har hus lidt ude for malaga, så jeg kender mere til steder uden for, men vi tager altid en dag eller to til malaga som er en sååå fin by 😊 på el pimpi som ligger tæt på den fine store ruin får man skøn tapas. Katedralen er også super smuk. I kan kører eller toget et tog et par stop (super nemt) og så kommer i til et udendørs shoppingcenter som hedder plaza mayor med en masse fede butikker – den fedeste er selvfølgelig nike outlet store hvor man kan finde en masse fedt billigt tøj/sko. Og jeg har desuden hørt noget om at stranden ud af mod lufthavnen skulle være en af de bedste på solkysten 😊 hvis i har bil og mod på en tur på en times tid hver mej, så tag et smut til Mijas. En smuk og dejlig by. Hvis i kan leje bil så skriv endelig, så kender jeg de lækreste søer hvor man kan paddleboarde og hoppe fra klipper 😊 hehe det blev en lang smøre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Et sted vi har været i nu 8 år hver sommer er Algarvekysten i Portugal! Totalt en rejse værd! Vi plejer at leje et hus og en bil dernede, og så køre rundt og se alle kyst og havnebyerne. Der skal i virkelig unde jer en rejse til! Helt igennem fantastisk og meget smuk natur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Hansen

   Det lyder virkelig dejligt!!
   Det giver sådan en fantastisk frihed at have en bil.
   Jeg håber, at I får en rigtig dejlig tur!

   Tusind tak for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Falske øjenvipper - hvordan faen' og hvorledes?