Maverutine som sparker f*ckin' røv

Få det bedste ud af dine øv-dage

Selvom jeg har det godt med mig selv langt de fleste dage og virkelig er stolt af, hvad jeg har opnået med min kropslige fremtoning, så har jeg altså stadig dage, hvor jeg bare synes, at alt er træls. I dag er en af de dage. Jeg har siden, at jeg stod op følt mig oppustet, tyk på maven og bare været utilfreds, når jeg har set mit eget spejlbillede…. Så jeg har egentlig bare undgået spejlet i dag.

Jeg var i byen i går. Dog har jeg hverken brudt min kostplan eller drukket alkohol, men jeg er stadig træt og udkørt, hvilket påvirker mit humør ekstremt meget.

Noget, jeg til gengæld har lært, er, at selvom dagen ikke er blandt de bedste, så skal jeg alligevel forsøge at hive og trække noget godt ud af den!

Jeg har trænet rigtig meget de sidste 3 uger. Nogle gange så glemmer jeg at hvile mig, selvom min krop skriger efter det, men når det går godt, jeg er glad og kan overskue det i mit hovede, så forventer jeg også, at kroppen bare følger med, men den er meget træt!!!!!!

Så dagen i dag, hvor alt ellers er træls, og jeg kunne græde over at skulle holde for for mange røde lys. Så har jeg oveni hovedet ikke lyst til andet end at ligge og slappe af. Derfor kan jeg alligevel få noget positivt ud af dagen, fordi nok er jeg lidt nedtrykt, træt og frustreret, men min krop får lov at få den pause, som den så længe har hungret efter.

På den måde forsøger jeg altid at få lidt positivt ud af en negativ situation.

Det der ikke er godt for noget, er nok godt for noget andet 🙂

image

God aften!

Skærmbillede 2016-03-20 kl. 22.15.54

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maverutine som sparker f*ckin' røv