Filodejspakker

En ny start

Som jeg offentliggjorde i slut juli er jeg blevet optaget på sygeplejerskeuddannelsen i Århus pr. 1. september 2016. Det betyder for mit vedkommende, at jeg skal skifte studie. Sidste efterår begyndte jeg nemlig at læse matematik på  Århus Universitet. Jeg valgte i foråret at stoppe mine studier hos matematisk institut, da jeg ikke kunne se, hvor det skulle bringe mig hen i det lange løb. Det har betydet, at jeg næsten i et halvt år har været sat på pause. Derfor trænger jeg nu mere end nogensinde før til, at nogen maser ‘play-knappen’ i bund!

Jeg er bedst til struktur – og det her halve år, hvor alt har været meget ubestemt og spontant, har både været godt og ondt. Jeg har haft 4 forskellige jobs, som har fået mig til at vokse på hver sin måde. Mange af de jobs, som jeg har haft, har været vikar- og assistancejobs, det har betydet, at ingen dage har været ens. Nogle uger har jeg slet ikke arbejdet, hvorimod jeg i andre uger har arbejdet mange timer. Men jeg har aldrig haft en fast plan, hvilket har været meget trættende.

image

Jeg har søgt rigtig meget struktur gennem træning. Derfor har jeg trænet mere end normalt, fordi det på sin måde har været det eneste stabile i min hverdag. Men også det er jeg træt af nu.

Jeg har siden, jeg kom hjem fra ferie, vågnet op hver dag og været lidt trist, demotiveret og har haft ekstremt let ved at tænde af. Ikke engang træning kan få mig op at støde længere, og det har ellers altid været mit fikspunkt! Jeg er simpelthen nået til et sted, hvor jeg har trådt vande så længe, at jeg har så meget brug for snart at begynde at svømme, hvis jeg ikke skal synke helt bunds.

Heldigvis – er der ikke længe til, at jeg igen får en hverdag og forhåbenligt én, som kan holde mig oven vande resten af mit liv.

Skærmbillede 2016-08-21 kl. 19.05.55Skærmbillede 2016-08-21 kl. 19.05.55

Jeg kan næsten ikke være i min krop af bare spænding og tjekker konstant indbakker, hjemmesider og meget mere for at se, om der er kommet ny information om studiestart. Det er en helt ny start i mit liv, som jeg står overfor. Det er nye rutiner, ny viden, nye venskaber, nye omgivelser og nye oplevelser.

Jeg glæder mig simpelthen så meget til at få noget fast at stå op til, noget jeg kan fordybe mig i og noget, som kan tage min tid. Det har været et meget langt halvt år, hvor jeg har lært meget, men som jeg nu ikke kunne være mere glad for er slut. Den nye start kommer som kaldet, og jeg er mere klar end nogensinde til at give bolden op!

Er der andre af jer – som skal starte på nyt studie? 🙂

   

2 kommentarer

  • Cecilie

    Det lyder fuldstændig som mig, at savne struktur i hverdagen!
    Derfor glæder jeg mig også utrolig meget til at jeg IMORGEN starter på bacheloruddannelser i Psykologi på Aarhus Universitet! Jeg er SÅ spændt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filodejspakker