8 ugers træningsforløb med Dennis Ian

En hval med manglende ansvarsfølelse

Hvad koster det egentlig at være all about that gymlife?

Udover en god slat penge, hvis man vil have en personlig træner, så kræver det fravalg, planlægning og selvdisciplin! Jeg arbejdede hele december og skulle derfor ikke til en eneste julefrokost sidste år! Hvis jeg skulle have været det, havde det krævet, at jeg selv havde taget mad med. Ligesom at jeg altid selv tager madpakke med til sociale arrangementer, hvis ikke menuen passer med min kost netop den dag.

Det kan være trættende altid at være problembarnet i venindeflokken, men det er et valg, som jeg tager ene og alene! Heldigvis har jeg meget forstående veninder og familie, som ved, at jeg brænder for min sport på trods af, at jeg kun dyrker den på amatørniveau!

Skærmbillede 2016-03-22 kl. 10.14.02

Men har jeg så lyst til at leve sådan her for evigt? Lige nu har jeg lyst, men måske jeg på et senere tidspunkt får lyst til at spise slik ofte, pizza i lange baner og være fuldstændig ligegyldig omkring mit indtag af mad… Det vil bringe mig tilbage til mit udgangspunkt, “min normale krop”. Betyder det så, at jeg er bliver tyk? NEJ!!

Jeg bliver nærmest harm og kvalt, når jeg læser opdateringer fra piger, som skriver, at de er tykke and so on til billeder af deres form, hvor de har en fedtprocent langt under gennemsnittet! Jeg vil gå så vidt, som til at sige, at jeg smager på min morgenmad igen af ren forargelse… Det kræver tilvalg og fravalg – og hvis du stadig er en størrelse 34, og man kan se dine ribben… Så stop med at kalde dig selv for fed, ulækker eller tyk….

Jeg synes både, at det er uansvarligt og frygtelige signaler at sende til størstedelen af de kvinder, som følger med. Det kan godt være, at du føler dig ude af form, fordi du for nogle uger siden ikke havde så meget som duftet til en chokoladekiks i flere måneder, men hvordan tror du, at hende som læser med, mens hun er i færd med et stykke kage, får det?

Stop stop stop – det handler om prioriteringer og et par kilo fra eller til, gør dig IKKE til et dårligere menneske! Jeg mener, at vi som deler ud af vores liv på de sociale medier i høj grad har et ansvar overfor vores læsere.

Skærmbillede 2016-03-22 kl. 10.15.28

Jeg synes personligt, at det er forkerte signaler at sende og mener ydermere, at det er en af grundene til, at idealet er blevet til synlige veins, markerede maver og runde skuldrer. Jeg har den største respekt for de, som ser sådan ud, og jeg ved også fra mig selv, at det kan være super svært at se på, hvordan ens fysik lynhurtigt ændrer sig, når man stopper på diæt.

Jeg vil dog alligevel vove og påstå, at det ikke kun er ens fysik, der er forværret, men også ens psykiske tilstand, hvis man som en str. xs, kan finde på at kalde sig selv en hval på de sociale medier. Det er ikke din krop der fejler noget, det er dit hovede (Det der er indeni ihvertfald ;-))

Jeg bliver både forarget, ked af det på jeres vegne og mildest talt chokeret over, at nogle piger kan have så lidt ansvarsfølelse på de socialemedier. Der er måske 50 ud af dine 10.000 følgere, som sidder med en sixpack. TÆNK DIG OM!

Er jeg den eneste, som har det sådan?

Skærmbillede 2016-03-20 kl. 22.15.54

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 ugers træningsforløb med Dennis Ian