Om at være social

Efterårsferie

Jeg kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst har holdt efterårsferie og så alligevel. Sidst jeg havde efterårsferie var, da jeg gik i 3.g! Siden jeg startede på arbejdsmarkedet samt en videregående uddannelse, har jeg altid siddet og kigget ud af vinduet på glade børn og forældre, som har nydt ferien!

Men nu takket være min nuværende uddannelses opbygning, har jeg simpelthen en uges ferie! Værsågod! 😀 På en eller anden måde føler jeg, at jeg har helt vildt brug for den. Der er vendt op og ned på så mange ting den seneste tid, at jeg knapt kan rumme flere tanker i mit hovede. Derfor bliver det dejligt med en uge, hvor jeg kan gøre ting for mig selv – så jeg er klar til at gå på igen efter ferien. På den anden siden føler jeg lige, at jeg har haft ferie – og tænker egentlig godt, at mit drive og motivation kunne bære mig indtil juleferien.

Men altså nu jeg har ferie – så nyder jeg den selvfølgelig. I dag skød jeg min ferie i gang med projekt ‘ryd-ud-i-mit-tøjskab’, hvilket faktisk var den eneste ting på min ferie-to-do! Jeg tænkte med mig selv, at jeg hellere måtte gøre det i dag, hvor mine veninder har været optaget, så jeg ikke forfalder til sjovere ting en af de andre dage. Jeg har ikke ryddet op i mit skab i ca. 6 år, så der var rigtig meget tøj, der røg ud, hvilket jeg vælger at glæde nogle, som har brug for det, med!

Resten af ferien skal jeg egentlig bare arbejde nogle timer, og ellers står den sådan set på alt og ingenting. I sommerferien påbegyndte jeg en bog, som jeg aldrig fik gjort færdig. Måske jeg endda kunne være tilbøjelig til at læse i den!

Jeg er vild med det her efterårsferiekoncept! 😀

skaermbillede-2016-10-15-kl-18-28-51

Skal I noget spændende i jeres ferie?

image

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være social