Tiden flyver vitterligt afsted

Effektiv træning på 25 minutter – ben og mave

Min træning i dag var med masser af sved på panden. Ydermere var min tid begrænset, hvorfor den skulle være effektiv. Jeg kørte tre forskellige rutiner, som jeg har beskrevet nedenfor!

skaermbillede-2017-01-06-kl-09-12-51

EMOM – every minute on the minute 

Det betyder, at man påbegynder en “ny runde” hver gang, et nyt minut starter. Altså laver man først 15 globet squat, som er den her squat, hvor man holder en kettlebell i hånden som en pokal for herefter at holde pause, indtil et nyt minut påbegyndes, hvor der køres 15 dødløft. Herefter holder man pause igen, indtil et nyt minut påbegyndes, hvor 15 globet squat udføres. Dette gentages i 10 minutter – så i alt 10 minutters arbejde.

15xGlobet squat 

15xDødløft med kettle bell 

AMRAP – As many rounds as possible 

Dette er endnu en runde på 10 minutter, hvor det gælder om at nå så mange runder som muligt. Her har man mulighed for at få pulsen helt op. De forskellige øvelser gentages altså bare konstant, indtil de 10 minutter er gået. Det her giver altså 10 minutters konstant arbejde.

10xAirsquat 

10/10xWalking lunges 

10xRomanian deadlift med kettlebell 

Farmerwalk med tung vægt 

Tabata

Det er meget enkelt og hårdt. Du kører 20 sekunders sit-ups, holder 10 sekunders pause. Herefter 20 sekunders russian twist – så 10 sekunders pause. Sådan forsættes i 5 minutter.

Sit-ups med kettlebell 

Russian twist med kettlebell 

Jeg kan godt forstå, at de mange navne på øvelserne kan virke russisk. Jeg har ikke, som det ser ud lige nu mulighed for at optage træningsvideoer, og det bliver noget værre rod, hvis jeg skal forklare dem på skrift. Dog kan jeg stærkt anbefale at google øvelser, hvor I vil opdage, at der findes et hav af billede og how-to-videoer! Så det er bare at gå på jagt 😉 Skulle der stadig være forvirring, så er I velkomne til at skrive en kommentar, og jeg skal gøre mit bedste for at bistå jer.

I hvertfald har i her rammerne for 25 minutters effektiv træning, som vil få jer til at ønske, at I havde taget en dag på sofaen!

God træning 🙂

skaermbillede-2016-11-29-kl-22-44-15

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiden flyver vitterligt afsted