Min træningsuge #22

Det var så fucking hårdt at være teenager

Jeg husker tydeligt en samtale,  jeg havde med min mor engang, hvor jeg sagde meget selvsikkert: “Jeg var da ikke så slem en teenager, vel?”. Min mor kom med det mærkeligste udbrud, som jeg er helt sikker på, om var en blanding af gråd og latter over, hvor ironisk man dog kunne være. Tænker jeg tilbage på mine tidlige teenageår, så forstår jeg måske godt, hvorfor mine forældre til tider havde lyst at rive håret af hinanden, og hvorfor de nogle dage kunne have mig mistænkt for at sniffe lightergas.

Ærligt min hormoner blæste rundt i kroppen, og det ene øjeblik virkede det som om, at jeg var døsig på Valium, for det næste øjeblik at hoppe rundt som en bubbibjørn på coke!

img_8576

5 ting, som karakteriserede mig (og forhåbenligt rigtigt mange andre nyudklækkede små teenagepiger): 

  • “Far og jeg har snakket om det, vi vil ikke hente dig i byen i aften. Nu har du været i byen tre weekender i streg!” – Allerede ved “Far og jeg har snakket” var mine øjne blevet fuldstændig sorte af arrigskab, min ansigtskulør skiftet fra dansk til solskoldet dansk, røg nærmest stod ud af ørene på mig, og jeg var begyndt at stå og gøre klar til at lave et modangreb som en anden gal tyr. Jeg ville formentlig have sagt noget i stil med: “Er I blevet fuldstændig SINDSSYGE! Det er SATME ikke min skyld, at I FUCKING har valgt at bosætte jer så langt væk fra ALT LIV! I ØDELÆGGER MIT LIV!!!!!!!” (Kæmpe smæk med døren)…
  • Jeg gik rundt i en konstant præ menstruel osteklokke. Det ene øjeblik forgudede jeg mit spejlbillede og tog selfies af min krop. Ikke at nogen så dem! Gud fri mig at nogen skulle se, hvordan min krop så ud. 4 minutter senere kunne jeg ligge i min seng og drukne mig selv i tårer, fordi jeg altså bare var den grimmeste skabning på hele jorden – fuldstændig uelskelig….. På en måde er det også meget sådan, at det fungerer nu. Dengang var det bare som om, at man ikke havde et filter. Nu kan jeg da også godt have det sådan, men jeg går lidt mere stille med dørene. Tværtimod ser jeg det da som en ret lækker undskyldning at have på hånden! “Ja – jeg ved godt, at jeg har århundredets bums på hagen….. Men jeg skal altså have min menstruation nu her!” – Det bliver som regel altid modtaget med et forstående nik fra hver en søster omkring én! #SammenErViStærkere
  • Man havde det her supercrush på en random kendis. En storm rasede på daglig basis igennem kroppen på mig og skabte turbulens i mit indre. Det var en håbløs forelskelse i en mand, som jeg ikke kunne have været mere sikker på, var den korrekte for mig. For mit vedkommende oplevede jeg den første ægte kærestesorg, da jeg stod i kø i Kvickly for at købe ciders til aftenens forestående garagefest. Der i køen kunne jeg ikk undgå at se det: Rasmus Seebach og Julie Zangenberg – nu som par! Ulykkelig kærlighed, skuffelse og en blanding af den nyerhvervede frihed til kysse ham den søde fra A-Klassen om aftenen var nu dominerende i min unge krop! Dit tab – Rasser 😉
  • Det konstante pres fra samfundet, forældre og arbejdsgiver. Altså helt ærligt, hvordan forventede de overhovedet, at jeg i gennemsnit skulle gå i skole 5-6 timer dagligt, to gange om ugen passe mit monotone kassejob i Rema1000 og samtidig lave lektier. Det var da det mindste, at der stod varmt mad på bordet hver aften, mit tøj var vasket, og køleskabet aldrig var tomt – fordi hvornår fanden skulle jeg ellers snige min 2-timers nap + 6 timers Messenger, Arto, Facebook og Instagram forbrug ind dagligt. For ikke at glemme Boogie-listen om fredag – for Guds skyld!
  • Man skulle helst have så lidt tøj på som muligt, når man skulle til et halbal i nærområdet og smaske i bund! Jeg husker især en periode med bomulds leggings med store huller i, for ikke at glemme toppen i str. Xs, der blev brugt som kjole med et par spejlblanke nylonstrømper under! Sjovt, hvordan man helst skulle vise så meget hud som muligt til festerne, når man var så frygtelig blufærdig i omklædningsrummet efter idræt. I dag smider jeg mit tøj ret hurtigt efter træning. Det er som om, at vi i dag har set så meget appelsinhud, skæve, store og små bryster, såvel som deller og blævrende bagdele, at vi er hærdede. Dengang stod man jo og lignede Grauballemanden, hvis man så et sæt bryster, som afvigede fra normalen (Str. 65A)……

img_8575

Jeg ved ikke, om det kun var mig, som var så hormonelt forstyrret, at jeg udgjorde en glimrende kombination af Mariah Carey og Shrek? 😉 God aften!

skaermbillede-2016-11-29-kl-22-44-15

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min træningsuge #22