Opskrift på den berømte nutella-oreo-cheesecake

Det skal få dig til at smile FORFAAAAAEN

Noget jeg selv gjorde galt i starten, da jeg begyndte at træne, var, at jeg lagde alt for hårdt ud og løb ind i nederlag på nederlag. Især da jeg for ca. 5 år siden havde et vægttab på hold nu fast 20 kg!!!!! Jeg forventede af mig selv, at jeg kunne løbe 10km i et højt tempo, træne 14 gange ugentligt og spise ingenting. Det kunne jeg IKKE, og der gik lige nøjagtig 14 dage, så var jeg tilbage i de gamle vaner!

Jeg lagde derfor en ny taktik! Jeg startede i det helt små! Min første løbetur under mit vægttab var 800m, men jeg kunne løbe hele vejen, og da jeg kom hjem, havde jeg både sved på panden og smil på læberne! Næste tur var 1km, og jeg bar den dag et endnu større smil… Ligeså stille begyndte jeg at tilføje cirkeltræning til mine motionsrutiner. Først 12 minutter, så 24 minutter og til sidst en time! Det resulterede i, at jeg gik fra HVER træning med et smil plantet på læberne! Hvilket jeg har fundet ud af, der er det vigtigste for mig! Kan jeg ikke smile, grine og være tilfreds med egen indsats undervejs såvel som efter, så giver det mig ikke noget i sidste ende…. Nok startede jeg på 800 meters løb uden pause, men jeg sluttede på 16 km…. I sandhed en fremgang, endnu vildere var det, at alle de små løbe- og træningssejre viste sig æstetisk! 20kg. lettere!

Mine bedste råd til at komme i gang og ikke gå sur i træningen er:

  1. Lav små delmål – i stedet for at forvente, at du kan løbe 10km til at starte med! Lidt har også ret!
  2. Smil hele tiden og hver gang! Det er helt sikkert min overbevisning, at vægttab også skal gå hånd i hånd med velvære! Jeg synes ikke, at du absolut skal løbe eller stå på en crosstrainer, hvis det ikke morer dig! Find et alternativ, som får dig til at smile… Det kan være boksning, step-fit, zumba eller spinning.
  3. Tænk altid på, hvor meget du er nået fremad, fremfor hvor meget du mangler at tilbagelægge. Den tanke er bare demotiverende! Tværtimod giver det blod på tanden at tænke på, hvor meget du allerede har formået at udrette!

Held og lykke!!!

13054919_10209510366582813_1933516968_oSkærmbillede 2016-03-20 kl. 22.15.54

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på den berømte nutella-oreo-cheesecake