Løbemotivation - og perfekt løbetøj

Det er vel godt nok at være helt almindelig?

Vi bliver alle født som originaler men dør som kopier. Det er næsten som, at det er det værst tænkelige, der kunne ske. Det kan godt være, at man har levet et langt og lykkeligt liv men det faktum, at man aldrig fik skiftet Berlingoen ud med en Maserati er så dræbende og tyngende en tanke, at man næsten ikke værdsætter, det man havde, fordi det var helt normalt.

Så snart vi er blevet kværnet igennem gymnasiet. Vi er blevet formet, en håndfuld undervisere har forsøgt at sætte deres præg på os, vi har fået vores eksamensbevis og vores første flueben i uddannelsesmøllen er sat, så farer vi ud på en jordomrejse for at skrabe overlevelser ind i kasketten. Vi kaster os ud fra et fly med en lille tekst graveret ind i håndfladen med en sløv kuglepen eller springer ud fra en bro med en elastik om benene for at få suset og det adrenalinkick, som vi hungrer efter herhjemme.

img_5144

Men selv ungdomsrejsen er blevet standard. Det er næsten som om, der står på adgangskravet til gymnasiet, hvor vi skal tage hen efterfølgende. Nogle møder endda bekendte, imens de er i fuld færd med at skovle WOK ind eller drikke af en kokosnød!

Jeg synes, at det er godt, at man udvider sin horisont. Oplever nogle andre kulturer og levestandarder. Jeg er selv collector, når det kommer til oplevelser. At rejse er at leve, men at leve er altså ikke altid kun at rejse. Det mener jeg i hvertfald ikke.

Jeg synes, at det er synd og skam, at det kan være så svært at sætte på pris på ”leverpostejstilværelsen”.

Jeg har selv brugt meget tid på at være træt af min status som almindelig. Jeg har siddet et utal af gange og tænkt på, hvordan jeg skulle anordne mine bundter med pengeseddel, inden jeg nogensinde havde tjent dem, jeg har tidligere valgt at påbegynde en uddannelse, som hvis jeg spillede mine kort rigtig uden problemer kunne betale for en rigtig dyr bil også gerne en ordentlig klods af et hus. Jeg har altid drømt om at være noget helt specielt, men aldrig overvejet, at jeg faktisk bare gerne ville være helt normal.

Jeg siger ikke, at man ikke må drømme og have ambitioner, selvfølgelig må man det. I mange tilfælde er det jo egentlig det, der driver os. Ingen tvivl.

img_5192

Men. Jeg har bare indenfor det seneste år virkelig mærket efter, hvad jeg vil. Egentligt vil jeg bare sætte pris på at få en mand, der elsker mig, en håndfuld veninder, som jeg altid kan regne med, en familie, at lave mad til og et gennemsnitligt job, jeg elsker at stå op til. Derudover tror jeg egentlig ikke rigtigt, at jeg har brug for så meget mere til at gøre mig lykkelig. Jeg har ikke brug for at være helt speciel for at være lykkelig. Jeg vil gerne være helt normal sammen med størstedelen af den danske befolkning – og tage på den samme mainstream rejse til Tyrkiet, Grækenland eller Italien hvert år og samle små minder ind, som vi kan sætte i vores helt almindelig fotoalbum.

Jeg mødte kort inden, jeg var kommet ind på sygeplejerskestudiet en gammel studiekammerat i Rema 1000, da jeg fortalte, at jeg havde søgt ind i håb om at få en sygeplejerske nål, så grinte han næsten hånligt og sagde: “Det er da slet ikke godt nok til dig!”. Jo det er faktisk, og jeg vil sende dig et venligt nik, hvis vi i fremtiden skulle ende på det samme fly mod Alanya.

God dag 🙂

skaermbillede-2016-11-29-kl-22-44-15

 

   

2 kommentarer

  • Godt skrevet! Jeg er ret glad for min ”leverpostejstilværelse” 😀

    For mig handler det ikke om at have dyr bil, et stort og flot hus og så videre. For mig handler det om at have en tilværelse som man er glad for.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbemotivation - og perfekt løbetøj