Aubergine lasagne

Der hvor jeg kommer fra, viser vi kærlighed med blæk i hud

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg bruger uhørt meget tid sammen med min storebror, Lars. Jeg tror såmænd ikke, at der er noget usædvanligt i, at søskende bryder sig om hinanden og kan sammen, men jeg vil nok mene, at min bror og jeg bruger mere tid sammen end de fleste søskendepar af modsatte køn og med en aldersforskel på 4 år.

Min bror og jeg har siden, vi var helt små haft verdens bedste forhold. Lars snød sin naive lillesøster så vandet drev, da vi var yngre. Han var altid stærkere og klogere, og jeg havde altid et overbærende og tilgivende hjerte, som lod enhver kamp om toastmaskinen ligge for husfreds skyld. Efterhånden, som vi er blevet ældre, er vores forhold blevet stærkere og stærkere.

Han er min ultimativt bedste ven, mit første valg i alle aspekter af livet,  min tro følgesvend, min mest betroede, min evige støtte og mit stærkeste kort på hånden.

Vi forstår hinanden, møder altid hinandens handlinger og holdning med respekt, vi kæmper gerne hinandens kampe, vi griner sammen, græder sammen, spiser sammen, drikker sammen og lever stort set sammen.

Aldrig har jeg haft et så dyrebart forhold til noget menneske før, og tanken om, at vi nogensinde skal skilles fra hinanden skære mig så dybt i hjertet, at jeg næsten ikke kan holde det ud.

I dag skulle min kærlighed så vises med blæk i hud. Ræven og kaninen, som jeg iøvrigt selv har tegnet, er et symbol på mig om ham. Vi går i familien under navnene, Kanin og Ræv, hvor jeg udgør kaninen, og min bror udgør ræven. Noglegang så meget at vi selv tror på, at vi faktisk er dyr. (Ja jeg ved det – men mærkeligste mennesker har det sjoveste, ik? 😉 )

Motivet afspejler ikke blot min kærlighed men også vores væremåde. Jeg går altid forrest med den dummeste ide, og Lars følger trofast efter for at sikre sig, at alt går vel (og med en lille snert af nysgerrighed).

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Lars ikke også springer i stolen og får samme motiv. Nok er han den klogeste, stærkeste og mest snedige, men jeg tager klart føretrøjen som den mest ustyrlige, modigeste samt dumdristige.

Et evigt minde skrevet med blæk til min ræv <3

Skærmbillede 2016-05-19 kl. 14.15.27Skærmbillede 2016-05-19 kl. 14.15.50Skærmbillede 2016-05-19 kl. 14.15.59Skærmbillede 2016-05-19 kl. 14.16.09Skærmbillede 2016-03-20 kl. 22.15.54

   

18 kommentarer

 • Mette Louise

  Synes du har en rigtig fin blog Nyder at følge dig her og på snap/insta. Så tak for det☺ God weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej. Gider ikke kommentere på de øvrige kommentarer, men vil bare lige sige dette:
  1) Flot tatovering, og smukt med symbolikken af dit søskendeforhold, som for resten også er ret så beundringsværdigt
  2) Du er nice, og din blog er nice. Faktisk er du og Trines blogs de eneste, jeg tjekker på (næsten) daglig basis. Jeg elsker din jyske humor (måske fordi jeg også selv er fra Heden), og så er jeg vild med, at det hele ikke er så rosenrødt. Du virker bare som dig selv. Det samme gælder Trine. Jeg er stor fan af jer begge, er bare, hvad jeg prøver at sige.
  Over and out.
  Peace.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alex

  Så har du for alvor slået igennem, når Trolls/haters begynder at bruge deres “dyrebare” tid på at komme med ligegyldige kommentare, ved man at man gør noget rigtigt 😉

  Og fortsæt med de gode indlæg, synes det er så fedt med nogle ordentlige og ærlige rollemodeller for fremtidens unge piger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du er da et trist menneske Louise. gå ud og få lidt sex, det må hjælpe på dit triste sind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej igen alle.
  Fedt at I alle vælger at slupree ligegyldige indlæg i Jer, og se det som yderst spændende. Så vil jeg blot bruge min tid på noget andet med indhold, som I jo også så fint påpeger. 🙂

  Vh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Nu kan jeg så sige, at jeg har et helt andet syn end Louise! Jeg synes det er en rigtigt spændende og sigende blog, og der er bare et eller andet fedt over den, jeg personligt ikke har fundet ved andre bloggere 🙂 Forsat god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hvor er du dog et trist menneske Louise, at du overhovedet bruger energi på at fyre sådan en gang pladder af er simpelhent tankevækkende!

  Til dig Nina, så synes jeg du skriver nogle fantastiske ting, og du kan tro jeg bruger mange af dine beretninger i min hverdag. Fornuft og stof til eftertanke er hvad du i den grad formår at videregive. Tak ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette gammelby kruse

  Louise, hvad i alverden bilder du dig ind! ??
  Hvad er det for et surt opstød at komme med – der er dog grænser for, hvor kedelig du kan finde denne blog, idet du tilsyneladende både bruger tid på at læse og kommentere indholdet.
  Magen til mavesur person skal man da lede længe efter…afmeld dog dit internet, nu hvor alle de blogge, som du trods alt alligevel må følge med på, ikke giver dig andet end en dårlig smag i munden og behov for at skrive sure indlæg!!

  Mange hovedrystende hilsner – Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Ged

  Louise det undre mig egentlig lidt af du overhovedet bruger tid på at læse den hvis noget er kedeligt, så springer jeg helt over . Bloggen virker motiverende på mig. Desværre er det overskyet – ellers ville jeg med glæde have nydt solen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Boooooring.
  Hvorfor skal alle efterhånden starte deres egen blog, for at kunne fortælle folk om deres helt normale lidt halv-kedelige liv.
  På denne blog finder jeg INTET, jeg ikke kunne have fundet på samtlige andre danske blogs.
  Tænk nu for en gang skyld lidt innovativt og nyt, hvis man skal kaste sig ud i sådan en projekt.
  Kedeligt – kedeligt – kedeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Hansen

   Hej Louise.

   Jeg er da ufattelig ked af at høre, at du finder min blog kedelig.
   For at sige det groft er det i min verden kunne dumme mennesker, som keder sig.
   Den mere reflekterede og intelligente ville ikke opfatte noget som kedsomhed, men snarere se det som et projekt, oplæg eller emne, som vedkommende bare ikke har nogen synderlig interesse for.

   Min vurdering af din spydige, intetsigende og uigennemtænkte kommentar er nærmere, at du må have et utroligt uinteressant liv. Du har givet dig tid til at give en mening til kende på noget, som du finder kedeligt. Det er i mine øjne tegn på “mangel af bedre”.

   Det ærger mig, at du ikke finder min blog innovativ, spændende eller inspirerende. Mine varmeste anbefaling til dig ville i stedet være, at du fandt på noget andet at lave så. Gå ud og nyd det gode vejr, sæt dig ned og tegn eller spis en mælkesnitte – og lad ikke mit halvkedelige liv tyngde dig og tage dit gode humør fra dig. Heldigvis er der mange, som finder mit projekt interessant, hvilket også er det, der driver værket. Enhver businessminded person ved, at et produkt ikke holder på markedet medmindre, der er købere til det. Som du nok kan gætte har jeg massere af trofaste, søde og loyale læsere, som gerne finder tid til at læse mine opslag. Jeg ønsker at holde en sober tone på min blog, hvilket du ikke bidrager med. Jeg er glad for at høre din mening men kan alligevel ikke helt lade vær med at få en lille smule ondt af dig.

   Mange kedelige hilsner, Nina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hej Nina.
   Jeg har svært ved at se, hvordan jeg dog nogensinde skulle gribe din blog an som et projekt? Opskrifter? Det kan jeg finde på så mange andre sider! Træningsmetoder og råd om disse? Samme argument som før. Kedelig plabren og dit liv. Hmmmm. Vækker ikke min interesse. (Og sikkert ikke mange andres).
   Jeg giver min mening til kende, fordi jeg ganske enkelt synes Danmark og internettet har fået nok af folk som dig, der synes at hele verden altså skal kende til deres heeeeelt normale liv. Hvorfor dog? Hvis DU skulle være noget helt specielt og hvile så meget i dig selv som du praler med, hvorfor har du så behov for denne offentlige ytring af alting. Og hvis det er fordi du tror du kan gøre en forskel, så anbefaler jeg dig da et helt andet studievalg. Lige nu er det hele bare så ugennemtænkt, mest af alt SÅ kedeligt og set SÅ mange gange før!
   Mit liv er ganske interessant tak, det behøver du ikke bekymre dig om. Men ser du forskellen på os er så bare, at selvom jeg finder mit liv rigtig interessant og spændende, så starter jeg altså ikke en blog med tanken om, at det synes jeg bare alle andre skal vide også.
   Det med læsere må du selv rode med, men jeg tvivler stærkt på det er så mange som du praler med. Men lad nu det ligge Nina.
   Den dag du kommer med noget sjovt, fedt, spændende eller nyt som jeg ikke kan finde på 50 andre blogs, så læser jeg det gerne. Indtil da: ellers tak. Tror hellere jeg vil nyde mit eget meget interessante (dog ikke bloggede) liv 🙂
   Nyd solen, hvis du keder dig!

   Louise.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Hansen

   Jeg må igen opfodrer dig til at undgå min blog i så fald.
   Det er beklageligt, at jeg og en lang række af andre danske kvinder i følge dig er med til at gøre internettet til et dårligere sted.
   Jeg vil ikke sige, at jeg praler med, at jeg hviler i mig selv. Jeg gør opmærksom på det. Af den enkelte årsag, at da jeg var yngre, kunne jeg godt have brugt, at internettet havde givet lidt mere af alt det ærlige snak. Det havde været fedt at se noget personlighed.

   Jeg synes personligt, at disse uddybende blogs giver unge piger en alle tiders mulighed for at finde stærke og sunde rollemodeller. Jeg forsøger ganske rigtigt at gøre en forskel, men det gør jeg ikke kun igennem min blog men i alle aspekter af livet. En udtalelse, som jeg synes, at du bør gå varsomt med. Mod din vilje kan jeg fortælle dig, at jeg modtager rigtig mange søde og private beskeder fra folk, som netop får dette ud af min blog.

   Jeg ved ikke, om dine undskyld udtrykket intetsigende, negative og nedladende kommentarer er et forsøg på at danne en “hær” af utilfredse læsere. Det skal sådan set også være op til dig. Jeg har aldrig og vil aldrig tvinge nogen til at læse min blog, og den dag, der ikke er læsere på den, hvilket jeg iøvrigt kan se via. et statistik program, at der er (Så bare rolig – det er fakta og ikke fiktion, når jeg fortæller dig, at jeg har læsere), så vil jeg heller ikke længere eksisterer. Som det ser ud nu, er situation dog en helt anden.

   Jeg håber, at du en dag vil finde internettet samt min blog mere interessant. Indtil da er jeg ked af at måtte plage dig med mine beretninger.

   De venligste hilsner,
   Nina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Hmm… Jeg kan ikke helt dy mig for at skrive, at hvis dit ubrogede liv er så interesant, Louise, hvorfor bruger du så tid og kræfter på at kommentere på noget så keeeeeedeligt som denne blog? Har du ikke noget bedre at foretage dig?
   Hvis det er hele denne blog-kultur du ønsker at ramme, så synes jeg helt ærligt, at du skal finde et andet sted at gøre det. Skriv et vredt læserbrev eller et debatindlæg, sæt et opslag op i Brugsen eller snak med dine bekendte om det. Men helt ærligt: at lade det gå ud over Nina personligt, er det ikke at synke lidt lavt? Og i virkeligheden det, der er allermest spild af tid?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   *ubloggede liv, selvfølgelig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aubergine lasagne