Opstart på Metropol og nyt semester

Chili con carne

Efter en kold og blæsende dag var intet bedre end at få en omgang stærk og lækker mad. Jeg elsker alle sammenkogte retter med ris, men chili con carne er en af mine absolut favoritter!

img_4447img_4446

Ingredienser: 

500g. oksekød 4-7%

1 løg

2 tsk stødt chili

2 tsk salt

1ds. Hakkede tomater

1ds. Røde kidney bønner

1ds. Chili bønner

1ds. Tomatpure (70g.)

1 fed hvidløg

Fremgangsmåde: 

Brun kødet i en gryde

Hak løg og pres hvidløget – tilføj det til gryden

Tilføj indholdet i alle dåser til gryden

Smag til med stødt chili og salt

Lad det småkoge i 10 min.

Servering: 

Server med ris, revet gulerod og guacamole

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opstart på Metropol og nyt semester