IVER DENMARK - nyt nordisk brand

Burger med “kartoffelbolle”

Forleden weekend spiste min veninde, bror og jeg frokost sammen. Vi lavede burger og spiste dem i det gode vejr. Istedet for at lave den originale burger med hvedemelsbolle, så lavede vi dem med “kartoffelboller”! Dem får I her opskriften på!

skaermbillede-2017-05-25-kl-18-52-55

Ingredienser: 

500 gr. kartofler

2 æg

1 tsk salt

En knivspids peber

En knivspids stødt chili

Olie

Fremgangsmåde: 

Kartofler koges, indtil de er meget bløde

Vandet hældes fra kartoflerne, og de moses med en gaffel (Der må gerne efterlades en anelse ”klumper” tilbage i mosen)

Æg, peber, salt og chili røres i kartoffelmosen

En pande sættes på varme

Olie fordeles jævnt på panden

Mosen fordeles i små klatter på panden og steges ved jævn varme til overfladen er gylden og kartoffelklatten er fast

Nu kan kartoffelkagerne bruges til din burger. De kan i øvrigt laves med rodfrugter og sød kartoffel også!

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IVER DENMARK - nyt nordisk brand