Velkommen indenfor i mit køleskab

Broccoli og æg = bolle

Jeg spiser altid æg og grøntsager (eller banan) til morgenmad. I går planlagde jeg, at jeg ville løbe en længere distance fra morgenen af, og når det var overstået, så ville jeg fejre det med en lækker morgenmad. Så jeg kogte noget broccoli i går aftes – så det var klar til at ryge i blenderen med lidt andre ingredienser og så i ovnen 🙂

Ingredienser: 

  • 1 æg
  • 200g broccoli
  • 2 tsk salt
  • 2 dråber sød
  • 1 spsk mandelmel med top
  • Lidt sesamfrø

Fremgangsmåde: 

  • Tænd ovnen på 200 grader alm. luft.
  • Broccoli koges i en gryde, indtil de er meget kogte og let splatter ud.
  • Det kogte broccoli blendes til mos.
  • Æg, mandelmel, salt og sød røres i mosen.
  • Mosen fordeles i tre lige store klatter på en bageplade.
  • Sesamfrø drysses over “bollerne”.
  • Bollerne bages i ovnen i ca. 20 minutter.

God bagelyst! 🙂

imageimageimageSkærmbillede 2016-03-20 kl. 22.15.54

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen indenfor i mit køleskab